module-locuibile-la-promotie

Module locuibile la promotie

Module locuibile la promotie

Module locuibile la promotie valabila in limite stocurilor disponibile, societatea noastra vinde cu livrare din stoc module locuibile noi cu urmatoarele dimensiuni :

module locuibile 6,088 x 2,400 x 2,400 metri , pret modul incepand de la 2900 euro plus tva, in functie de dotarile solicitate.

module locuibile 4,088 x 2,400 x 2,400 metri , pret modul incepand de la 2400 euro plus tva, functie de dotarile solicitate.

module locuibile 6,088 x 2,400 x 2,400 metri , pret modul incepand de la 1950 euro plus tva.

module-locuibile-la-promotie

module-locuibile-la-promotie

Module locuibile la promotie sunt containere locuibile care pot fi folosite ca spatii de birouri sau spatii de dormit, au o structura solida si sunt izolate cu panou sandwich de 40mm, tamplaria este confectionata din pvc, ferestrele au geam termopan, modulele asigura izolatie pe timpul iernii si pot fi folosite in diverse aplicatii.

Modulele locuibile produse de firma noastra au structura de rezistenta corect dimensionata, containerele permit modularea pentru obtinerea de cladiri din containere.

Pentru detalii privind module locuibile la promotie va asteptam cererile pe office@estpoint.ro sau la telefonul 0723-553-684.

Modulele locuibile pot avea urmatoarele destinatii :

– birou

– sala sedinta

– sala mese

– grup sanitar : wc, cabine dus, lavoare, boiler apa calda, pisoare si orice alte obiecte sanitare, conform cererii dumneavoastra.

– depozitare

– dormitoare

– cladiri complexe din containere

Module locuibile Estpoint prezinta avantalele unor containere corect dimensionate si izolate, pot alcatui cladiri pe unu sau mai multe nivele si operam la nivel de tara cu personal specializat care va poate oferii servicii de calitate in garantie si post-garnatie. Efectuam transport containere pentru intreaga gama de module locuibile aflate pe stoc cu camioane specializate, cu macara pentru descarcare di montaj module la locatia dumneavoastra.

Module locuibile pentru afacerea dumneavoastra va stau acum la dispozitie, ne puteti contacta pentru informatii suplimentare si oferte de pret, coordonatorii nostri de vanzari va vor oferi toate informatiile necesare pentru proiectul dumneavoastra, oferim consultanta informationala pe toata perioada contractului si ulterior.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.