containere-birou-vanzari

Containere birou si vanzari containere birou

Containere birou si vanzari containere birou prin Estpoint

Containere birou noi si containere birou second hand

Containere birou si vanzari containere birou, firma Estpoint Srl ofera vanzari containere birou noi si second hand cu livrare din stoc, avem pe stoc containere birou noi, produse de societatea noastra de diferite dimensiuni si cu diverse dimensiuni containere.

Producem containere birou cu structura de rezistenta cu o grosime de 1.5 mm sau 2.5 mm, containere birou monobloc pentru utilizare independenta sau containere birou modulare pentru constructie cladiri din doua sau mai multe containere.

Pret containere birou :

– pret containere birou modulare se incadreaza intre 1900 euro plus tva si 3200 euro plus tva in functie de grosime structura de rezistenta, dimensiunea containerului si grosime perete container.

– pret containere birou monobloc porneste de la 1800 euro plus tva si poate ajunge la 3500 euro plus tva, in functie de dotarile enumerate.

Containere birou si vanzari containere birou

Containere birou si vanzari containere birou

Containere birou second hand la vanzare sunt in general containere locuibile cu un grad de uzura variabil de la modul la modul, de aceea pretul pentru containere birou second hand se stabileste in functie de gradul de uzura si dotarile containerului.

Pentru pret containere birou va rugam sa ne solicitati o cotatie de pret pe e-mail sau la telefon 0723.553.684 unde echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie pentru orice detalii.

Containere birou second hand aflate la vanzare sunt de obicei containere de 20′, mai rar avem pe stoc dimensiuni mai mici cum ar fi containere birou de 10′, containerele second hand pot fi atat modulare cat si monobloc.

Montajul pe pozitie si macaraua pentru manipulare containere birou noi si second hand poate fi oferite de societatea noastra, punem la dispozitia clientilor transport pentru containere cu camion cu macara, la cererea acestora, oferim containere birou si transport pentru containere in orice regiune a tarii.

Containere birou noi sunt containere produse de firma noastra, putem produce, in principiu, orice dimensiune conform cererilor dumneavoastra, inclusiv containere pentru cladiri, modulare, cladiri din containere chiar si pe doua nivele.

Un comentariu la „Containere birou si vanzari containere birou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.