containere-constanta

Containere Constanta

Containere Constanta de vanzare

Containere Constanta de vanzare sunt containere maritime noi si containere maritime second hand, avem pe stoc in permanenta containere maritime gama completa de dimensiuni si tipuri.

Containere Constanta

Containere Constanta

Containerele maritime vandute de Estpoint in Constanta sunt containere apte pentru transport naval sau containere uzate, iesite din uz maritim si care pot fi folosite pentru depozitare. Containerele maritime second hand sunt folosite pentru depozitare deoarece indeplinesc cele mai clare cerinte ale clientilor : suporta greutati de incarcare foarte mari, pana la 30 tone, marfurile pot fi manipulate in interiorul containerului cu stivuitorul si containerele pot fi manipulate inclusiv incarcate.

In general la containere second hand pentru depozitare se urmaresc urmatoarele aspecte functionale si de aspect :

– uzura acceptabila a containerului.

– lipsa gauri, mai ales in acoperis.

– garnituri pe cat posibil etanse.

– aspect comercial al containerului.

– pret competitiv.

Asiguram transport containere in Constanta si pentru orice regiune a tarii, avem disponibile camioane cu macara pentru transport containere in Constanta si va putem sprijini logistic pentru orice solicitare.

Containere Constanta pentru birou disponibile sunt containere birou second hand si containere noi, in lipsa stocurilor containerele birou sunt aduse din depozitul containere Bucuresti si depozitul containere Brasov.

In orasul Constanta avem un portofoliu de lucrari relevant, cladiri de birouri in Port Agigea, Portul Constanta si Mangalia, clientii nostri sunt in general companii care sunt in plina dezvoltare si care au nevoie de solutii mobile si rapide pentru spatiile de birouri, dormitoare si sedii companii. prteneriatul cu firmele de constructii au facut ca brand-ul Estpoint sa fie nelipsit in organizarile de santier din Constanta si judetele sin sud-estul tarii.

Pentru detalii, vanzari sau oferte de pret ne puteti contacta zilnic la telefoanele afisate pe site, pe e-mail sau folosind formularul de contact. Containere constanta, vanzari containere Constanta prin firma Estpoint, containere second hand si containere noi disponibile in depozitul nostru din orasul Constanta, va stam la dipozitie pentru orice detalii si la numarul de telefon 0723.553.684 – containere Constanta.