Containere > Inchirieri containere

Inchirieri containere

inchiriere-containere

Inchirieri containere birou si inchiriere containere depozitare

Inchirieri containere birou si inchiriere containere depozitare sunt doua activitati pe care firma noastra activeaza de peste patru ani.

Oferim servicii de inchiriere containere in Bucuresti, inchirieri containere in Brasov si inchirieri containere in orice oras al tarii.

Inchirierea de containere este o activitate complexa, societatea noastra si-a dezvoltat servicii complete astfel incat sa putem sustine orice cerere din partea clientilor nostri.

Servicii oferite : transport containere pentru inchiriere, manipularea containerelor la destinatie, aceste operatiuni sunt oferite atat prin personalul si utilajele proprii cat si prin colaborari cu alte companii de transport.

Inchiriere containere birou :

Avem pe stoc si oferim servicii inchiriere containere birou, containerele pentru inchiriere sunt prevazute cu instalatie electrica completa, linoleum trafic greu, una sau doua ferestre si usa de acces, putem asigura la cerere si inchirieri containere birou cu grup sanitar sau inchirieri containere grup sanitar ( containere cu cabine wc, cabine dus, pisoare, comune sau cu intrari separate femei si barbati ).

Inchirieri containere
Inchirieri containere

Containerele birou pentru inchiriere au in general dimensiunea standard de 6,000 x 2400 x 2400 metri.

Le crere insa, oferim spre inchiriere containere modulare care pot asigura suprafete multiplu de 15 metri patrati ( suprafata unui container ).

Realizam astfel cladiri din containere pentru inchiriere, cladiri containere simple din unu sau doua containere pe un nivel sau cladiri din containere complexe pentru inchiriere din mai multe containere modulare pe unul sau doua nivele, cu scara interioara sau exterioara.

 Inchiriere containere depozitare :

Inchiriem containere depozitare pentru organizari de santier sau pentru santierele de constructii.

Ne adresam cu acest serviciu si companiilor care au nevoie de un spatiu rapid pentru depozitare.

Aceasta solutie ofera si avantajul mobilitatii containerelor, acestea pot fi manipulate si transportate chiar si incarcate cu marfuri sau materiale.

Containerele depozitare si locuibile aflate pe stoc pentru inchiriere sunt :

  • containere maritime second hand sau noi.
  • containere maritime de 20′.
  • containere maritime de 40′.
  • containere maritime de 40′ Hc.
  • containere birou.
  • containere dormitor.
  • containere grup sanitar.
  • containere sala sedinta.

Pentru detalii si oferte de pret inchiriere containere birou si inchirieri containere depozitare va rugam sa ne contactati pe e-mail office@estpoint.ro sau pe numarul de telefon 0723-553-684, operatorii nostri va stau la dispozitie pentru orice detalii privind serviciile de inchiriere containere.

Scroll to Top
Call Now Button