pret containere

Pret containere birou

Pret containere birou noi si containere second hand

Containere si pret containere birou comercializate de firma Estpoint :

Pret containere modulare birou noi

Containere birou 6,000 x 2,400 x 2,400 metri, pret containere birou 6 metri incepand de la 2900 euro in standard.

Containere birou 4,000 x 2,400 x 2,400 metri, pret containere birou 4 metri  incepand de la 2400 euro in standard.

Containere birou 3,000 x 2,400 x 2,400 metri, pret containere birou 3 metri incepand de la 1900 euro in standard.

Pret containere birou second hand

Containere birou second hand 6,000 x 2,400 x 2,400 metri, pret containere birou 6 metri second hand incepand de la 2100 euro in standard.

Pret containere birou

Pret containere birou

Preturile containerelor nu contin tva .

Pretul containerelor birou se stabileste in functie de dotarile solicitate de client, preturile prezentate mai sus reflecta o configuratie standard care consta in :

 • o usa container.
 • o ferestra container.
 • instalatie electrica container.
 • instalatie electrica compusa din cutie exterioara de cuplaj la tensiune, panou sigurante, lampi neon iluminat, doua prize, intrerupator si pardoseala cu  linoleum trafic greu.

Pret pentru containere birou second hand difera de la modul al modul in functie de starea acestuia, anul de fabricatie si dotarile containerului ofertat, in general avem pe stoc containere birou in stare buna, orice defectiune se va remedia inaintea ofertarii sau a livrarii containerului.

Pret containere modulare tip birou la Estpoint

Containerele birou second hand sunt in general containere cu dimensiunile 6,000 x 2,400 x 2,400 metri sau cladiri din doua sau mai multe containere second hand, avem mai rar pe stoc containere second hand cu dimensiuni mai mici .

Containerele cu lungimi de 4,000 si 3,000 metri sunt confectionate la comanda, intr-un timp relativ scurt si pot avea orice dotari si compartimentaje.

Pentru cotatii pret containere birou noi si cotatii pret containere second hand ne puteti contacta pe e-mail office@estpoint.ro sau pe numarul de telefon 0723-553-684, va stam la dispozitie pentru orice detalii privind pret containere, termen de livrare sau conditii de plata .

Putem asigura transport cu macara la descarcare pentru orice container comercializat, asiguram transport containere inclusiv cladiri din containere, montaj si demontaj module locuibile si containere maritime pentru depozitare sau transport maritim.

Un comentariu la „Pret containere birou

 1. MARIANA RISTACHE

  Buna ziua,
  as dori un pret la un model de container pt birou , pe o suprafata de 12m2 , in loc. Alexandria , jud.Teleorman . In cat timp de la comanda se poate monta , si daca doresc si un grup sanitar , sunt costuri suplimentare ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.