Containere > Containere > Transport containere maritime
Transport containere birou

Transport containere maritime

Containere > Containere > Transport containere maritime

Servicii de transport containere maritime

Estpoint ofera servicii de vanzare containere maritime si containere locuibile, transport containere maritime si containere birou!

Servicii complete si oferta pentru mutare cladiri modulare. Punem la dispozitia clientilor nostri personal specializat si autorizat pentru aceste operatiuni astfel inca sa beneficiati de servicii de calitate la preturi competitive in piata.

Transport containere maritime
Transport containere maritime

Transport containere maritime este un serviciu pe care Estpoint il ofera de patru ani.  Flota de camioane cu macara dotata cu platforme de sase metri lungime sau de doisprezece metri asigura transportul si manipularea oricarui tip de container. Putem manipula inclusiv containerele de 40′ Hc sau module frigorifice maritime indiferent de dimensiune.

Oferta de servicii de transport cu camion cu macara se bazeaza pe colaboratorul principal Trans Auto Vyo. Acesta are o experienta relevanta si poate asigura transportul si manipularea modulelor maritime sau locuibile indiferent de destinatia acestora intr-un timp record si cu un plan logistic optimizat.

Asiguram mutarea cladirilor din containere, inclusiv demontarea acestora si reorganizarea cladirii in noua locatie. Servicii complete pentru transport containere orice tip in organizarile de santier sau la sedii de firma.

Estpoint este unul din liderii din piata de containere:

  • oferta companiei noastre este actualizata permanent la realitatile economice ale momentului.
  • oferim in orice moment solutii de logistica pentru module depozitare sau locuibile adaptate cererilor dumneavoastra.

Avem pe stoc in permanenta la vanzare:

  • orice tip de container uzual si la comanda putem importa sau produce orice confirguratie de module locuibile.
  • orice dimensiune si tip de modul maritim, second hand sau noi.

Modulele locuibile produse de Estpoint sunt certificate si sunt conform cu normele de calitate europene. Containerele maritime comercializate sunt importate si respecta standardele internationale in vigoare. Acestea fiind apte atat pentru transport rutier cat si pentru transport naval de marfuri.

Va asteptam cu interes cererile dumneavoastra pentru servicii de transport containere maritime sau pentru cele locuibile!

Va stam la dispozitie in orice moment cu informatii complete si detaliate in functie de proiectul dumneavoastra.

Scroll to Top
Call Now Button