CABINA-PAZA

Cabina paza

Cabina paza la vanzare

Cabina paza este folosita ca spatiu pentru portar sau paznic, dimensiunile uzuale sunt:

cabina de paza 1,500×1,500×2,200m – fibra de sticla

– cabina de paza 2,200×1,500×2,200m – fibra de sticla

– cabina de paza 2,200×2,200×2,200m – fibra de sticla

cabina de paza 3,088×2,400×2,200m Hintern – tip container

cabina paza

cabina paza

Vindem cabina paza noi si containere de paza second hand, solicitati o oferta de pret .

Oferim transport pentru cabinele de paza, la cerere, contra cost.

Cabina paza este confectionata din panouri tip sandwich si  au o izolare termica si fonica la un grad avansat, fiind disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si culori, pot avea o serie de aplicatii diverse.  Cabina paza este construite din materiale prefabricate, estetice si care se integreaza armonios in orice peisaj, etanse.  Cabina Paza este un sistem confortabil, usor de folosit, ecologic si economic.

Panourile :

Fiecare panou este confectionat din placi duble de poliester armat cu fibra de sticla iar la interior este injectata spuma poliuretanica pentru izolatie rezultand astfel o structura de tip “sandwich” cu o grosime de 4cm. In acest mod construita ofera un grad ridicat de izolare termica si fonica, o protectie anticoroziva si impiedica depunerile de praf si alte impuritati. Fata exterioara este protejata cu un invelis ce contine un pigment special, asigurind astfel o protectie suplimentara impotriva razelor solare.

Usi si ferestre cabina de paza :

Sunt confectionate din profil de aluminiu vopsit in camp electrostatic, fiind disponibile intr-o gama larga de culori. Geamul folosit este de tip securizat si are o grosime de 4 mm.

Montaj cabine de paza :

Se recomanda ca montarea sa se faca pe un postament de beton cu o grosime de 10 cm, obtional la interior poate fi prevazuta cu suruburi ce se infileteaza in diblurile de beton.

Sistem electric cabina de paza:

Cabina paza este prevazuta cu sigurante automate, prize, intrerupatoare, armaturi. De asemenea este prevazuta cu instalatie de telefon.

Aplicatii cabina paza :

Folosind o singura cabina sau o configuratie din mai multe module, se pot realiza constructii cu caracter sezonal sau permanent avand ca destinatie: paza, puncte de vanzare, birouri, fabrici, scoli, puncte vamale, gherete de politie, tonete de vanzare: ziare, reviste, jetoane; in armata, informatii si servicii, si aeroporturi, cabine paza modulare indentificam in multe aplte aplicatii care necesita prezenta unui spatiu rapid de mici dimensiuni.

Culoarea :

Culoarea standard a cabinei este alb.

Pardoseala cabina paza :

Este este confectionata din pal ignifugat acoperit cu vopsea pe baza de ulei .