transport-containere-4

Transport containere

Transport containere maritime si containere birou

Camion cu macara pentru transport containere

transport-containere

transport-containere

Transport containere prin firma Estpoint va ofera siguranta unor servicii de calitate, ne ocupam de ridicarea si manipularea containerelor, transportul si descarcarea acestora la destinatie. Executam transport containere cu camioane specializate dotate cu macara si stam la dispozitia dumneavoastra inclusiv cu camion cu macara pentru incarcare container 40 de picioare si 40 picioare high cube, putem efectua transport containere birou orice model si demontam cladiri din containere cu personal specializat si relocam aceste cladiri in functie de necesitatea dumneavoastra.

Pentru transport containere birou avem personal specializat care poate efectua montajul la descarcare, pentru containere modulare care formeaza cladiri birouri de doua, trei sau mai multe containere.

Pentru transport containere maritime dispunem de semiremorci specializat cu sistem de prindere special pentru modulele maritime.

Avantajul serviciile noastre de transport containere consta in specializarea personalului pe acest tip de transport, acest aspect va garanteaza mutarea containerelor fara stres si cu interventie redusa din partea dumneavoastra in logistica necesara. Preluam transporturile la numarul de telefon 0723553684 sau pe e-mail office@estpoint.ro si von raspunde in cel mai scurt timp posibil, cererilor de transport containere, oferim cotatii de pret si asistenta informationala si tehnica pentru clientii nostri.

Tipuri de camioane in parcul auto pentru transport containere :

camion cu macara, platforma de 12 metri, macara pe cap tractor.

camion cu macara, platforma 6 metri, macara in spatele platformei, remorca suplimentara cu lungime de 6 metri.

camion transport containere cu platforma de 12 metri.

Punem la dispozitia clientilor servicii de logistica complete, asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra pe care le vom trata cu atentie si interes orice cerere astfel incat sa va oferim servicii de transport containere complete si de calitate, efectuam transport containere in Bucuresti, Brasov, Constanta si orice alta regiune a tarii, putem organiza transporturi complexe inclusiv transport agabaritic pentru marfuri cu dimensiuni neregulate si cu greutati mari si foarte mari, dipunem de semiremorci cu patru axe, efectuam transport intern si transport international.

2 comentarii la „Transport containere

 1. Geaman Cristina

  Buna ziua,

  Suntem interesati sa aducem marfa din portul Constanta la Brasov. Este vorba de un container de 40 picioare si un container de 20 picioare.
  Va rugam sa ne transmiteti oferta dumneavoastra de pret pentru acest transport.
  Va multumim,

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.