vanzari-containere

Vanzari containere birou

Vanzari containere birou si containere modulare

Vanzari containere birou si vanzari containere modulare locuibile, societatea noastra ofera posibilitatea achizitionarii de containere locuibile diverse dimensiuni la preturi atractive, multe din containerele noastre au preturi promotionale, in limita stocurilor disponibile. Departamentul nostru de vanzari containere va sta la dipozitie zilnic intre orele 08.00 si 18.00 pentru a va oferii toate informatiile necesare privind oferta noastra.

Avem pe stoc atat containere birou noi cat si containere locuibile second hand, gama de containere comercializate fiind completata cu oferta de containere maritime pentru transport naval si containere maritime pentru depozitare, toate dimensiunile.

vanzari-containere-modulare

vanzari-containere-modulare

Containere modulare cu pereti de 60 mm grosime este o noua promotie al departamentului vanzari containere care promoveaza containerele birou cu peretii mai grosi decat in standard – 40 mm grosime.

Asiguram transport pentru containerele modulare aflate la vanzare si montaj specializat la destinatie, camioanele nostre sunt dotate cu macara si pot opera cu orice tip de container modular locuibil.

Vanzari containere birou second hand si containere locuibile noi, asiguram productia containerelor noi in fabrica noastra, va oferim posibilitatea compartimentarii containerelor conform nevoilor dumneavoastra, realizam grupuri sanitare si bucatarii, containerele pot fi modulate obtinandu-se suprafete mari, cladiri din containere complexe cu destinatii multiple.

Cladirile din containere ofera cateva avantaje care le impun in fata constructiilor clasice si anume :

– cladirile din containere sunt mobile, pot fi demontate si mutate in o alta locatie.

– rapiditate in constructie, termen de predare mic.

– finisaje executate odata cu montajul.

– posibilitatea realizarii instalatiilor sanitare si electrice complexe, conform proiectului.

– ofera posibilitatea adaugarii de noi containere, in orice moment, daca acest lucru este necesar.

Vanzare containere prin Estpoint, va asteptam sa ne contactati pe numarul 0723.553.684 sau pe e-mail office@estpoint.ro, personalul nostru din departamentul de vanzari containere va sta la dispozitie pentru orice detalii.

Pentru transport si montaj containere va putem oferi solutii complexe si complete, va stam la dispozitie cu toate detaliile necesare telefonic sau pe e-mail, departamentul nostru de vanzari containere si cel de logistica va stau cu interes la dispozitie.

Un comentariu la „Vanzari containere birou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.