container-vestiar-1

Container vestiar

Container vestiar pentru personal

Container vestiar este un modul destinat personalului de pe santier sau din industrie care asigura spatiul necesar echiparii si dezechiparii echipei de lucru, oferind

container-vestiar

container-vestiar

intimitate si secutitatea obiectelor personale, recomandam montarea in aceste incaperi a chesoanelor metalice su lacat sau sistem de inchidere cu cifru. In formatul clasic containerul tip vestiar este dotat cu agatatori pentru haine tip cuier, pozitionate pe pereti, numarul acestora fiind dimensionat in functie de numarul persoanelor care va utiliza un container vestiar.

Container vestiar simplu :este un container cu o singura incapere, prevazut cu usa si ferestre tip vestiar cu dimensiunile 975×500 mm ( tip luminator), acest tip de ferestre sunt pozitionate la inaltime si ofera avantajul unei intimitati reonabile si nu ofera posibilitatea vizionarii interiorului de catre trecatori.Lungimile acestui container pot fi : 3 metri, 4 metri, 5 metri, 6 metri, 7 metri, 8 metri,10 metri sau 12 metri. Latimea poate fi 2,4 metri sau multiplu de 2,4 metri.

Container vestiar compartimentat : container cu doua sau mai multe compartimentaje, de exemplu compartimentaj vestiar femei si compartimentaj vestiar barbati.

Container vestiar cu grup sanitar : modul sanitar cu mai multe compartimentaje prevazut cu instalatie sanitara, astfel putem identifica urmatoarele cabine si obiecte sanitare : cabine wc, cabine dus, pisoare, lavoare si boiler electric pentru apa calda. Acest tip de container asigura necesarul pentru obiectivele care au prevazut in functionare filtre sanitare pentru personal : personalul soseste la obiectiv, se dezbraca in primul vestiar, intra in compartimentajul pentru dus care comunica cu al doilea vestiar unde asteapta echipamentul de lucru. La iesirea din schimb personalul va traversa traseul in sens invers.

Orice container vestiar cu cabine dus sau grupuri sanitare este prevazut cu scurgere pentru apa menajera si mufa pentru conectarea la apa rece, instalatie electrica, fireste este prezenta conform proiectului stabilit cu clientul, montajul si conectarea acestui container vestiar la utilitati se face rapid si cu resurse minime.