Arhive categorie: Module locuibile

Containere si module locuibile pentru constructii modulare de vanzare, comercializare gama completa module locuibile de calitate produse de Estpoint.

Vestiare din containere

Productie, vanzari si montaj vestiare din containere

Vestiare din containere sunt acele spatii obtinute prin asezarea unuia sau mai multor containere modulare special produse si dotate pentru a fi utilizate ca incaperi pentru echiparea si dezechiparea personalului pe santiere. baze sportive sau firme. Containerele vestiar indeplinesc in general urmatoarele conditii tehnice :

 • au o structura care este perfect adaptata solicitarilor la care va fi supusa.
 • izolatia acestor containere este astfel dimensionata incat sa ofere confortul termic necesar pe timpul iernii dar si al verii.
 • sunt prevazute cu linoleum trafic greu pe pardoseala.
 • au ca si dotari una sau mai multe ferestre astfel pozitionate incat sa asigure intimitatea personalului dar in acelasi timp sa permita desfasurarea activitatii cu ajutorul luminii naturale, pe timpul zilei.
 • dimensiunile containerelor vestiar vor fi alese in functie de numarul de persoane care vor utiliza modulul la un momentdat.
 • containerul va fi echipat cu instalatie electrica si element pentru incalzire ( convector electric sau calorifer cu ulei ).

Vestiare din containere pruduse la Estpoint

Vestiare din containere

Vestiare din containere

Avem in portofoliu lucrari tip vestiare din containere executate in tara si in Europa, atat lucrari simple bazate pe containere independente cat si lucrari complexe din containere vestiar modulare asezate in cladiri din containere, pe unul sau mai multe nivele dotate cu scara de acces pentru etaj si pasarela pe toata lungimea containerelor.

Ne bazam in abordarea  fiecarei lucrari pe calitatea containerelor noastre si tratam fiecare client in parte in functie de nevoia acestuia studiind proiectul in amanunt, de cele mai multe ori la locatia clientului, oferim solutii tehnice competente si asistenta tehnica atat pe parcursul lucrarilor cat si dupa montaj astfel incat sa asiguram solutii functionale si corecte ca pret.

Vestiare din containere alaturi de containere birou, containere dormitor, cabine paza si containere grup sanitar intregesc oferta noastra pentru organizarile de santier, asiguram atat transport specializat pentru containere cat si montaj la locatie cu camioane dotate cu macara si personal special pregatit si autorizat.

Case din containere anul 2016

Case din containere anul 2016

Productie containere pentru case din containere anul 2016

Case din containere anul 2016 va fi in continuare un subiect deosebit abordat in dezbaterile de pe internet, persoane fizice sau firme vor aborda ideea ca de construi case din containere sau sedii de firma utilizand module locuibile sau containere maritime pentru realizarea acestor proiecte .

Constructia de case din containere a fost abordata inca din anii 90 in diverse tari din Europa,

Case din containere in 2016

Case din containere in 2016

populatia din regiunile cu o clima mai blanda au identificat ca o solutie rapida si ieftina utilizarea containerelor locuibile pentru amenajarea rapida a unor constructii cu destinatia de casa de vacanta sau chiar locuinta permanenta, totodata utilizarea containerelor maritime proiectate sa reziste la incarcaturi foarte mari a prins tot mai mult in randul celor care doreau o structura de rezistenta mai solida sau suprapunerea containerelor chiar si in pozitii atipice.

In Africa, utilizarea containerelor modulare sau a celor maritime a devenit o obisnuinta in constructia de case rapide, spatii pentru dormit sau a organizarilor de santier necesare marilor companii care deschid santiere in aceasta regiune.

In functie de ideea beneficiarului utilizarea containerelor maritime sau a celor locuibile au si avantaje si dezavantaje, cele maritime necesita o manopera mai costisitoare dupa asezarea lor pe pozitie pe cand cele locuibile pot fi prevazute din fabrica cu dotarile si utilitatile necesare pentru proiect.

Case din containere anul 2016, compania noastra va furniza si in anul 2016 containere maritime si containere locuibile pentru proiectele clientilor nostri, asiguram sprijin logistic pentru demararea celor mai indraznete proiecte de constructii rezidentiale sau spatii firme.

Asiguram transport containere cu camioane specializate pentru toata gama de containere comercializate si oferim detalii tehnice necesare pentru proiectarea constructiilor din containere, indrumam persoanele care doresc informatii referitoare la autorizatiile de constructie pentru case din containere anul 2016 sa abordeze primariile din localitatile unde doresc sa execute proiectul, aceste autoritati locale sunt singurele in masura sa ofere detalii si precizari exacte privitoare la autorizatiile de constructie si avizele necesare pentru case din containere.

Case din containere maritime

Case din containere

Conceptul case din containere in Romania

Case din containere este un concept des intalnit in tarile vest europene, pe internet gasim foarte usor videoclipuri si fotografii, chiar si descrierea proiectelor realizate din module maritime sau containere locuibile in functie de ideea clientului si a arhitectului care a proiectat respectiva constructie.

In Romania, de cativa ani, cererea de containere apte pentru constructia de case a crescut foarte mult, in permanenta primim cereri pentru cotatii de pret containere maritime second hand in stare buna si containere locuibile pentru case din containere. Cu toate ca aceasta cerere a crescut exponential, in ultima perioada, demararea proiectelor si realizarea caselor din containere reprezinta un procent foarte mic din totalul constructiilor din Romania ceea ce ne duce cu gandul la faptul ca romanii sunt inca adeptii constructiilor clasice din zidarie.

Tipuri de module apte pentru constructia de case din containere :

Containere maritime second hand sau containere maritime noi

Containerele maritime sunt containere solide special construite pentru transportul si manipularea acestora chiar incarcate la greutatea maxima admisa, aceste containere pot fi supraetajate pe sapte nivele pe puntea navelor de transport containerizat. Aceste aspecte ne garanteaza ca utilizarea acestui tip de container pentru proiectarea si executia unei case din containere reprezinta o solutie solida cu un sistem de rezistenta solid, apt sa suporte in timp greutati suplimentare mari.

Modulele maritime sunt containere din tabla cu o structura de rezistenta solida, nu sunt prevazute cu izolatie termica si necesita operatiuni de sudare si decupare pentru asezarea lor conform proiectului si obtinerea compartimentajelor preconizate. Aceste module se folosesc cu succes mai ales pentru proiecte indraznete deoarece permit asezarea lor in diverse pozitii : pe mai multe nivele, suspendate sau pe piloni.

Containere modulare locuibile pentru case din containere

Case din containere

Case din containere

Modulele locuibile sunt containere izolate cu o structura solida proiectate si executate din fabrica astfel incat la montaj sa realizeze spatiul si compartimentajele dorite de dumneavoastra. Acest tip de containere ca si concept pnetru executia caselor din containere este in principiu asemanator cu conceptul caselor din containere maritime, dar la un studiu mai atent si la o analiza amanuntita constatam ca de fapt, cele doua solutii difera radical ca si mod de imbinare a containerelor, a sistemelor si operatiunilor de alipire si a operatiunilor necesare pentru finisajul interior si exterior.

Cum alegem ce tip de module folosim pentru constructia de case din containere ?

Alegerea tipului demodule pentru constructia dorita se poate face, din punctul nostru de vedere, dupa o vizita pe teren in terminalul nostru de containere maritime si o vizita separata in fabrica noastra de productie containere locuibile, aceasta este singura varianta viabila in care dumneavoastra ca si client, puteti analiza concret diferentele evidente intre cele doua solutii propuse pentru executia unei case din containere astfel incat sa puteti lua decizia cea mai buna si convenabila pentru dumneavoastra privind noul proiect.

Containere birou Brasov dotari de top

Containere birou Brasov

Productie si vanzari containere birou Brasov

Estpoint produce si comercializeaza containere birou Brasov, asiguram livrare rapida catre orice alt oras din romania, realizam containere birou Brasov la comanda conform schitelor transmise catre noi de clienti, realizam orice compartimentaj si asiguram orice nive de dotari pentru containerele birou comercializate.

Folosim materiale de cea mai buna calitate pentru realizarea modulelor locuibile, executam atat containere birou cat si containere dormitor, containere pentru sala sedinte, containere tip sala servit masa, containere grup sanitar dotate cu dusuri, toalete si lavoare, boiler electric, aer conditionat sau convectoare electrice pentru incalzirea acestora pe timpul iernii.

Containere birou Brasov

Containere birou Brasov

Cabine paza sunt module locuibile de mici dimensiuni care alaturi de containerele birou asigura o gama completa de containere pentru organizarile de santier sau organizarile unei firme, comercializam atat cabine paza din fibra de sticla cu pereti dubli cat si cabine paza pe structura metalica cu pereti din panou sandwich de diverse grosimi.

Productie containere birou Brasov diverse dimensiuni :

 • containere birou Brasov, dimensiuni 6,000×2,400×2,550 metri.
 • containere birou, dimensiuni 5,000×2,400×2,550 metri.
 • containere birou Brasov, dimensiuni 4,000×2,400×2,550 metri.
 • containere birou, dimensiuni 3,000×2,400×2,550 metri.

Containere birou Brasov ( containere locuibile ) dupa utilizare :

 • containere birou pentru spatii birouri.
 • containere dormitor pentru spatii dormitoare si cazare.
 • containere vestiare pentru asigurarea spatiilor pentru echiparea si dezechiparea personalului.
 • containere gup sanitar dotate cu dusuri, wc, lavoare si boilere electrice, acest tip de containere este dotat si organizat conform solicitarilor.
 • containere pentru sala mese.
 • containere sala de sedinta.
 • containere pentru bucatarie.

Containere birou Brasov – varianta dotare de top

– 1(unu) usa cu rupere termica , plina sau jumatate geam, dimensiuni 900×2060 milimetri.
– 2(doua) ferestre cu geam termopan , dimensiuni 900×1100 milimetri.
– instalatie electrica container compusa din : mufa exterioara de cuplaj la tensiune, tablou sigurante fuzibile automate, 2(doua) prize electrice, 1(unu) intrerupator electric, 2(doua) lampi neon putere 1x36W fiecare.
– finisajul pardoselii realizat cu linoleum trafic greu pentru utilizare intensa.
– peretii containerelor locuibile executati din panou sandwich cu grosimea de 60 milimetri.
– structura de rezistenta a containerelor cu grosimea de minim 2,5 – 3,0 milimetri.

Containere birou Brasov in varianta “standard”

Dotari standard containere birou Brasov varianta standard :
– 1(unu) usa cu rupere termica , plina sau jumatate geam, dimensiuni 900×2060 milimetri.
– 1(unu) fereastra cu geam termopan , dimensiuni 900×1100 milimetri.
– instalatie electrica container compusa din : mufa exterioara de cuplaj la tensiune, tablou sigurante fuzibile automate, 2(doua) prize electrice, 1(unu) intrerupator electric, 2(doua) lampi neon putere 1x36W fiecare.
– finisajul pardoselii realizat cu linoleum trafic greu pentru utilizare intensa.
– peretii containerelor locuibile executati din panou sandwich cu grosimea de 40 milimetri.
– structura de rezistenta a containerelor cu grosimea de 1,7 milimetri.

Va stam la dispozitie pentru orice detalii containere birou Brasov telefonic sau pe e-mail, asteptam solicitarile dumneavoastra de orice fel si cererile de oferta personalizate.

Module dormitor Estpoint

Module dormitor

Containere modulare, module dormitor pentru organizari de santier

Pentru realizarea spatiilor necesare pe santier pentru cazarea muncitorilor avem nevoie de solutii rapide si optimizate astfel incat sa avem la dispozitie module dormitor care sa ofere rapiditate in montaj, mobilitate de la un santier la altul si sa prezinte o izolatie termica adecvata astfel incat sa poata fi utilizate si iarna cu costuri minime pentru incalzire, module dormitor varianta premium produse de Estpoint ofera siguranta in exploatare si o structura de rezistenta astfel proiectata incat sa reziste mutarilor repetate si manipularilor cu macara sau stivuitor fara a permite flexarea containerului.

In general folosim module dormitor pentru cazarea muncitorilor si a altor categorii de personal pe santier, organizarile de santier moderne utilizeaza containere modulare sau containere monobloc folosite independent sau cladiri din containere care ofera cateva avantaje enumerate mai jos :

 • holuri de acces intre dormitoare si grupurile sanitare, inclusiv cabinele de dus, astfel se evita iesirea personalului in exterior, la temperaturi scazute, pentru a se deplasa la dus sau grupurile wc.
 • realizarea unor incaperi mai mari prin modularea containerelor astfel incat nu mai suntem limitati de latimea standard a modulelor de 2,400 metri.
 • vestiarele se pot proiecta astfel incat sa optimizam fluxul : dormitor , grup sanitar si zona de activitate.

Module dormitor proiectate si executate de firma noastra au urmatoarele caracteristici tehnice :

 • Podeaua pentru module dormitor este formata de jos in sus din:

– patru piese de colt, sistem twist lock

Module dormitor

Module dormitor

– structura metalica profilata la rece , grosime rama 2,5 mm

– tabla zincata dublu faltuita(0,5 mm)

– membrana hidroizolatoare

– vata minerala norma C1 de 100 mm

– membrana hidroizolatoare

– OSB de exterior

– linoleum trafic greu

Rezistenta portanta este de 390 kg/metru².

 • Acoperisul pentru module dormitor este format de sus in jos din:

– patru piese de colt, sistem twist lock

– structura metalica profilata prevazuta cu, canal de drenare a apei , grosime rama 2,5 mm

– tabla zincata dublu faltuita (0,5 mm)

– membrana hidoizolatoare

– vata minerala 100 mm norma C1

– membrana hidroizolatoare

– pal melaminat 18 mm

– instalatie electrica

Rezistenta portanta este de 240 kg/ m².

 • Stalpii  sustinere acoperis pentru module dormitor sunt profilati la rece din tabla cu o grosime a materialului de 2,5 mm.
 • Peretii pentru module dormitory sunt formati din:

– panou sandwich poliuretan tip C1 cu o grosime de 60 mm, toti peretii fara exceptie.

– usi 975×2060 binal aluminiu

– ferestre oscilobatante 975×1250 termopan PVC

 • Instalatia electrica :
 • a) exterior este formata din:

– prize exterioare de cuplaj la tensiune

– agrafa pentru impamantare

 • b) interior este formata din:

– tablou sigurante automate

– prize

– intrerupatoare

– lampi neon 2x36W

Alte detalii constructive module dormitor :

 • sistemul de colectare al apei din rama acoperisului dirijeaza apa de ploaie spre colturile containerului unde este prevazut cu conducta de scurgere prin piesa de colt pe toata inaltimea containerelor .Acest sistem prezinta un avantaj important fata de sistemul clasic de scurgere al apei pe peretele containerului, mai ales in sistemul de cladire, deoarece realizam o scurgere controlata a apei.
 • containerele vor fi doatate cu pereti dubli pe laturile de imbinare ale containerelor (imbinare containere necesara pentru a realize cladirea) acest lucru creste izolatia cladirii si permite in orice moment despartirea containerelor si folosirea acestora independent. Specificam acest lucru deoarece o solutie des intalnita este renuntarea la un perete despartitor pentru economie de material, evident costuri mai mici de productie.
 • propunerea noastra pe realizarea a ramelor si elementelor de colt din profil zincat de 2,5 mm poate fi tradusa astfel : grosimea de 2,5 mm fata de 1,7 mm permite containerului sa nu flexeze, la ridicarea cu macaraua, pe lungimea de 6 metri . Acest lucru evidentiaza clar ca nu vom intampina situatii de flexare a ramei containerului parter sub greutatea containerului etaj, mai ales iarna cu surplus de zapada .
 • containerele vor fi prinse intre ele cu sistem de buloane speciale, similare celor folosite in cuplarea containerelor navale pe vapor,
 • imbinarea containerelor se va face cu garnitura circulara – speciala, prin presare, iar la interior cu kituri de imbinare izolate cu vata minerala. Suprafata de imbinare a containerelor este importanta deoarece incorect facuta, permite infiltratia apei de ploaie sau aparitia condensului la diferente mari de temperatura intre exterior si interior.
Containere si cabine de paza

Containere si cabine paza

Comercializare containere si cabine paza in Romania

Estpoint vinde containere si cabine paza in Romania, containere maritime si containere birou, containere grup sanitar sau containere dormitor, producem cabine paza din fibra de sticla cu pereti dubli si spuma poliuretanica injectata la interior, executam la comanda gama completa de dimensiuni pentru containere locuibile si vindem din stoc containere depozitare tip maritim second hand sau module noi, asiguram transport si manipulare pentru produsele comercializate cu camioane specializate dotate cu macara.

Containere si cabine paza comercializate, dupa dimensiuni si dotari :

 • containere si cabine paza, containere locuibile standard cu dimensiunile de 6,000×2,400×2,500 metri , dotate cu o ferestra si o usa, instalatie electrica completa si linoleum trafic greu pe pardoseala, acest tip de containere au o structura de rezistenta cu grosimea de 1,7 mm si peretii din panouri sandwich de 40 mm sau 50 mm.
 • containere si cabine paza, containere locuibile premium cu dimensiunile de 6,000×2,400×2,700 metri , dotate cu doua ferestre si o usa, instalatie electrica completa si linoleum trafic greu pe pardoseala, acest tip de containere au o structura de rezistenta cu grosimea de 2,5 mm sau 3,0 mm si peretii din panouri sandwich de 60 mm sau la cerere din vata minerala cu grosimi de 80, 100 sau 150 mm.
 • containere si cabine paza, containere locuibile speciale cu latimea de 3,000 metri, sunt containere generoase ca spatiu care insa necesita conditii speciale de transport si manipulare din cauza ca depasesc ca latime dimensiunea standard a unui camion : 2,400 metri.
 • containere si cabine paza, containere grup sanitar sunt module cu diverse dimensiuni dotate cu cabine de dus, cabine wc, lavoare si pisoare, in functie de solicitarea clientilor.
 • containere cabina paza sunt module de mici dimensiuni, de obicei cu lungimea de 3,000 metri sau 4,000 metri , unele dotate cu grup sanitar, acest tip de module asigura spatiu necesar personalului de paza pentru incadrarea posturilor de garda sau punct control.
Containere si cabine paza

Containere si cabine paza

Containere depozitare tip maritime 40′ sunt containere metalice in standard international cu urmatoatele dimensiuni :
Capacitate cubica containere depozitare tip maritime 40′ : 67.700 metri cubi
Sarcina utila (greutate) containere depozitare tip maritime 40′ : 26,760 kg – 28,760 kg
Greutatea proprie containere depozitare tip maritime 40′ : 3,720 kg – 3,740 kg
Greutatea bruta maxima containere depozitare tip maritime 40′ : 30,480 kg – 32,500 kg
Lungime interioara containere depozitare tip maritime 40′ : 12.032 m
Latime interioara containere depozitare tip maritime 40′ : 2.352 m
Inaltime interioara containere depozitare tip maritime 40′ : 2.392 m
Lungime exterioara containere depozitare tip maritime 40′ : 12.192 m
Latime exterioara containere depozitare tip maritime 40′ : 2.438 m
Inaltime exterioara containere depozitare tip maritime 40′ : 2.591 m
Latimea deschiderii usii containere depozitare tip maritime 40′ : 2.340 m
Inaltimea deschiderii usii containere depozitare tip maritime 40′ : 2.280 m

Containere si cabine paza, containere depozitare tip maritime 20′ sunt containere metalice in standard international cu urmatoatele dimensiuni :
Capacitate cubica containere depozitare tip maritime 20′ : 33.200 metri cubi
Sarcina utila (greutate) containere depozitare tip maritime 20′ : 21,850 kg – 28,160 kg
Greutatea proprie containere depozitare tip maritime 20′ : 2,150 kg – 2,220 kg
Greutatea bruta maxima containere depozitare tip maritime 20′ : 24,000 kg – 30,480 kg
Lungime interioara containere depozitare tip maritime 20′ : 5.898 m
Latime interioara containere depozitare tip maritime 20′ : 2.352 m
Inaltime interioara containere depozitare tip maritime 20′ : 2.392 m

cabine paza si containere

cabine paza si containere

Lungime exterioara containere depozitare tip maritime 20′ : 6.058 m
Latime exterioara containere depozitare tip maritime 20′ : 2.438 m
Inaltime exterioara containere depozitare tip maritime 20′ : 2.591 m
Latimea deschiderii containere depozitare tip maritime 20′ : usii 2.340 m
Inaltimea deschiderii usii containere depozitare tip maritime 20′ : 2.280 m

Containere si cabine paza, vanzari containere si cabine paza, dimensiuni cabine paza cu livrare imediata din stoc :

 • Cabina paza 1500x1500x2400 mm din fibra de sticla cu pereti dubli si spuma poliuretanica injectata la interior.
 • Cabina de paza 1500x2200x2400 mm din fibra de sticla cu pereti dubli si spuma poliuretanica injectata la interior, ferestre pe trei laturi.
 • Cabina de paza 1500x2700x2400 mm din fibra de sticla cu pereti dubli si spuma poliuretanica injectata la interior, ferestre pe trei laturi – latura din spate fara fereastra.
 • Cabina paza 2200x2200x2400 mm din fibra de sticla cu pereti dubli si spuma poliuretanica injectata la interior, ferestre pe trei laturi, geam securizat de 4 mm.
 • Cabina de paza 2200x2700x2400 mm din fibra de sticla cu pereti dubli si spuma poliuretanica injectata la interior, cabinele sunt dotate cu instalatie electrica completa, indifferent de dimensiunile cabinei, ferestre pe trei laturi, geam securizat de 4 mm.
 • Cabina paza 2700x2700x2400 mm din fibra de sticla cu pereti dubli si spuma poliuretanica injectata la interior.
 • Cabina paza dimensiuni 2700x3900x2400 mm din fibra de sticla cu pereti dubli si spuma poliuretanica injectata la interior.
 • Cabina de paza cu dimensiunile 2700x5100x2400 mm din fibra de sticla cu pereti dubli sispuma poliuretanica injectata la interior.

Containere si cabine paza, detalii tehnice cabina paza :

 • Cabine de paza, aceste cabine livrate in Romania sunt confectionate din panouri cu pereti dubli si spuma poliuretanica injectata la interior, au o izolare termica si fonica foarte buna, fiind disponibile intr-o gama variata de dimensiuni, in general de culoare alba. Cabina de paza este etansa si construita din materiale prefabricate estetice care se integreaza armonios in orice décor.
 • Partea exterioara a cabinei de paza este protejata cu un invelis special care contine un pigment special care asigura protectie impotriva razelor solare.
 • Tamplaria cabinei de paza, usile si ferestrele sunt confectionate din profil de aluminiu vopsit in camp electrostatic, fiind disponibile standard in culoarea alb. Geamul folosit este de tip securizat si are o grosime de 4 milimetri.
 • Sistemul electric pentru cabinele de paza este prevazuta cu sigurante automate, prize, intrerupatoare precum si priza de telefonie fixa, intrerupator, prize cu capac, lampipentru iluminat,  se asigura un  consum de 16 A la 220 V curent continuu.
 • Podeaua cabinei este confectionata din pal hidrofugat protejat cu un strat de poliester, sau OSB simplu, fixat pe un cadru metalic.
 • Se recomanda ca montarea cabinelor de paza sa se faca pe un postament de beton cu o grosime de minim 10 centimetri.
 • Cabinele de paza au rezistenta mare la variatiiile de temperatura ( – 38 grade C pana la + 64 grade C) si  un coeficient scazut de deformare, nu sunt afectate de mediile corozive si sunt usor de  intretinut.

Pentru vanzari containere si cabine paza in Romania, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@estpoint.ro sau la numerele de telefon afisate pe site, asiguram la cerere orice tip de container produs in tara sau importat, cladiri din containere, montaj containere sau relocare containere, servicii de transport containere si cabine paza in tara sau in Europa.

Containere si cabine paza modulare sunt principalele produse oferite de firma Estpoint, suntem prezenti in piata de profil de peste sapte ani, avem un portofoliu de lucrari reprezentative care ne recomanda, depunem un efort constant pentru a ne mentine la un nivel ridicat calitatea serviciilor si a produselor ofertate.

Module locuibile birou

Vanzari module locuibile birou la Estpoint

Module locuibile birou comercializate de Estpoint sunt containere modulare respectiv containere monobloc , locuibile, proiectate cu o structura de rezistenta solida si izolatie corect dimensionata astfel incat produsul final sa ofere un confort sporit pentru personalul care utilizeaza aceste solutii locuibile mobile.

Tipuri module locuibile birou in functie de dimensiuni :

Module locuibile birou monobloc – containere birou monobloc

Tip

L (mm)

l (mm)

H (mm)

Locuibil

3000

2400

2500

Locuibil

4000

2400

2500

Locuibil

6000

2400

2500

Dotari standard :

– 1 Usa cu rupere termica , plina sau ½ geam, dimensiuni 900×2000 mm.

Module locuibile birou modulare

Module locuibile birou modulare

– 1 Fereastra cu geam termopan , dimensiuni 975×1100 mm.

– Instalatie electrica completa : cutie exterioara de cuplaj la tensiune, tablou sigurante,

2 prize, 1 intrerupator, doua lampi neon 1x36W.

– Finisaj pardoseala linoleum trafic greu.

– Pereti executati din panou sandwich cu grosimea de 50mm.

– Structura de rezistenta cu grosimea de 1,7 mm.

Nota : containerele monobloc nu permit cuplarea a doua sau mai multe module pentru a    obtine cladiri din containere.

Module locuibile birou modulare – containere modulare

Tip

L (mm)

l (mm)

H (mm)

Locuibil

3000

2438

2500

Locuibil

4000

2438

2500

Locuibil

6000

2438

2500

Locuibil

9000

2438

2500

Dotari standard :

– 1 Usa cu rupere termica , plina sau ½ geam, dimensiuni 900×2000 mm.

– 2 Ferestre cu geam termopan , dimensiuni 975×1100 mm.

– Instalatie electrica completa : cutie exterioara de cuplaj la tensiune, tablou sigurante,

2 prize, 1 intrerupator, doua lampi neon 1x36W.

– Finisaj pardoseala linoleum trafic greu.

– Pereti executati din panou sandwich cu grosimea de 60mm.

– Structura de rezistenta cu grosimea de 2,5 mm.

Detalii tehnice module locuibile birou  ESTPOINT :

1) Podeaua este formata de jos in sus din:
– patru piese de colt, sistem twist lock
– structura metalica profilata la rece , grosime rama 2,5 mm – tabla zincata dublu faltuita(0,5 mm)
– membrana hidroizolatoare
– vata minerala norma C1 de 100 mm
– membrana hidroizolatoare
– OSB de exterior
– linoleum
Rezistenta portanta este de 450 kg/m².
2) Acoperisul este format de sus in jos din:
– patru piese de colt, sistem twist lock
– structura metalica profilata prevazuta cu, canal de drenare a apei , grosime rama 2,5 mm
– tabla zincata dublu faltuita (0,5 mm)
– membrana hidoizolatoare
– vata minerala 100 mm norma C1
– membrana hidroizolatoare
– pal melaminat 18 mm
– instalatie electrica
Rezistenta portanta pentru module locuibile birou este de 290 kg/ m².
3) Stalpi sustinere acoperis profilati la rece din tabla cu o grosime a materialului de 2,5 mm.
4) Peretii module locuibile birou sunt formati din:
– panou sandwich poliuretan tip C1 cu o grosime de 60 mm, toti peretii fara exceptie.
– usi 975×2060 binal aluminiu
– ferestre oscilobatante 975×1250 termopan PVC
5) Instalatia electrica module locuibile birou :
a) exterior este formata din:
– prize exterioare de cuplaj la tensiune
– agrafa pentru impamantare
b) interior este formata din:
– tablou sigurante automate
– prize
– intrerupatoare
– lampi neon 2x36W
Alte detalii module locuibile birou :
– sistemul de colectare al apei din rama acoperisului dirijeaza apa de ploaie spre colturile containerului unde este prevazut cu conducta de scurgere prin piesa de colt pe toata inaltimea containerului .

Pentru vanzari sau detalii module locuibile birou va stam la dispozitie pe e-mail sau la telefoanele afisate pe site.

Ansamblu containere birou Estpoint

Ansamblu containere birou

Realizare ansamblu containere birou si vanzare containere birou

Realizam ansamblu containere din doua sau mai multe module pentru constructia de cladiri din containere, utilizam pentru aceast tip de lucrare containere birou modulare care permit asezarea atat pe orizontala cat si pe verticala pe unu sau mai multe nivele.

Ansamblu containere birou dotat cu instalatie electrica completa, grup sanitar dotat cu dus, cabina wc si lavoar, numarul acestor cabine sanitare va fi stabilit in functie de necesitatea obiectivului, ferestre cu geam termopan si usi cu rupere termica. Compartimentajul anasamblului de containere birou va fi stabilit conform unei schite de executie si va avea peretii despartitori izolati astfel incat sa realizam o cladire cu un bun confort termic si acustic.

Exemplu de ansamblu containere birou realizat de compania noastra :

Ansamblu containere birou

Ansamblu containere birou

Acesta ansamblu a fost conceput ca o cladire din containere asezate pe doua nivele, parter si etaj, cu scara interioara si terasa, dotarile fiind suplimentate cu instalatii de climatizare si convectoare electrice pentru incalzire pe timpul iernii. Acest ansamblu a fost realizat pe o structura de rezistenta cu o grosime de minim 2,5 mm si o grosime a peretilor de minim 60 mm, asigurand astefel o stabilitate optima a cladirii in timp si o izolatie buna pe timp friguros.

Cladirea este dotata cu grup sanitar complet echipat : cabina de dus, wc si lavoar cu oglinda, boiler electric de 80 litri si fereastra aerisire. Alimentarea cu apa rece si conducta de scurgere au fost pozitionate la cererea clientului astfel incat traseul exterior sa fie minim la lungime, acest traseu exterior al conductelor a fost izolat ulterior pentru un comportament bun la inghet.

Ansmablu containere birou etaj

Ansmablu containere birou etaj

Clientul a solicitat instalatie electrica completa si dotarea containerelor cu convectoare electrice pentru incalzire, cu doua trepte de putere si termostat, aceste elemente de incalzire au o putere maxima de 2000 W.

Transportul si montajul cladirii s-a facut de catre echipele noastre, ca timp de executie si montaj nu s-a depasit termenul stabilit initial de maxim zece zile de la semnarea contractului si definitivarea schitelor de executie pentru ansamblu containere birou.

Module depozitare Estpoint

Module depozitare

Vanzari module depozitare la Estpoint

Module depozitare utilizate pentru depozitare de marfuri sau in organizarile de santier pentru depozitarea materialelor sau a utilajelor de mici dimensiuni sunt in general containere maritime second hand sau containere maritime noi atunci cand materialele sau marfurile necesita conditii stricte pentru depozitare : garnituri etanse si eliminarea riscului de crestere a umiditatii la interior.

Module depozitare

Module depozitare

Estpoint are pe stoc in permanenta module depozitare cu livrare imediata spre toate regiunile tarii, asiguram manipulare pentru incarcarea in terminalul de containere si la cerere asiguram, contra cost, transport containere si descarcare la destinatie pentru modulele comercializate.

Societatea noastra are un istoric relevant pe piata de containere, oferim solutii tehnice viabile pentru orice proiect din containere, atat in ceea ce priveste modulele depozitare cat si module locuibile izolate, asiguram asistenta tehnica si informatii complete astfel incat sa achizitionati cele mai bune variante pentru proiectele dumneavoastra.

Detalii tehnice module depozitare tip containere maritime :

Date tehnice module depozitare 40’ :

Capacitate modul depozitare 40′ : 67.700 metri cubi.
Sarcina utila (greutate) module depozitare 40′ : 26,760 kg – 28,760 kg
Greutatea proprie modul depozitare 40′ : 3,720 kg – 3,740 kg
Greutatea bruta maxima module depozitare 40′ : 30,480 kg – 32,500 kg
Lungime interioara modul depozitare 40′ : 12.032 m
Latime interioara modul depozitare 40′ : 2.352 m
Inaltime interioara module depozitare 40′ : 2.392 m
Lungime exterioara modul depozitare 40′ : 12.192 m
Latime exterioara module depozitare 40′ : 2.438 m
Inaltime exterioara modul depozitare 40′ : 2.591 m
Latimea deschiderii usii module depozitare 40′ : 2.340 m
Inaltimea deschiderii usii modul depozitare 40′ : 2.280 m

Date tehnice module depozitare 20’ :

Capacitate modul depozitare 20′ : 33.200 metri cubi.
Sarcina utila (greutate) modul depozitare 20′ : 21,850 kg – 28,160 kg
Greutatea proprie modul depozitare 20′ : 2,150 kg – 2,220 kg
Greutatea bruta maxima module depozitare 20′ : 24,000 kg – 30,480 kg
Lungime interioara modul depozitare 20′ : 5.898 m
Latime interioara modul depozitare 20′ : 2.352 m
Inaltime interioara modul depozitare 20′ : 2.392 m
Lungime exterioara modul depozitare 20′ : 6.058 m
Latime exterioara module depozitare 20′ : 2.438 m
Inaltime exterioara modul depozitare 20′ : 2.591 m
Latimea deschiderii modul depozitare 20′ : usii 2.340 m
Inaltimea deschiderii usii modul depozitare 20′ : 2.280 m

Pentru oferte de pret si date tehnice suplimentare module depozitare aflate pe stoc curent va asteptam cu cererile de oferta pe e-mail sau la numarul de telefon 0723553684.

Containere locuibile Estpoint

Module locuibile premium

Productie si vanzari module locuibile premium

Module locuibile premium fabricate de Estpoint sunt containere locuibile de calitate pentru productia carora sunt folosite materiale si elemente constructive premium din care enumeream :

Module locuibile premium

Module locuibile premium

– izolatie module locuibile premium realizata cu panouri tip sandwich cu grosimea de 60 milimetri, panouri realizate prin injectarea de spuma poliuretanica de inalta densitate care asigura o izolatie termica si fonica mult optimizata fata de containerele standard.

– izolatia din pardoseala si acoperis pentru module locuibile premium este realizata din vata minerala cu grosimea de 100 milimetri pentru asigurarea unui confort termic corespunzator pe timpul iernii.

– structura de rezistenta este confectionata din profile special tratate anticoroziv, cu grosimea de 2,5 milimetri, aceasta structura de rezistenta asigura o mult mai buna rigidizare a containerelor.

– sistemul de colectare al apei din rama acoperisului dirijeaza apa de ploaie spre colturile containerului unde este prevazut cu conducta de scurgere prin piesa de colt pe toata inaltimea containerului . Acest sistem prezinta un avantaj important fata de sistemul clasic de scurgere al apei pe peretele containerului, mai ales in sistemul de cladire, deoarece realizam o scurgere controlata a apei.

– containerele vor fi doatate cu pereti dubli pe laturile de imbinare ale containerelor (imbinare containere necesara pentru a realize cladirea) acest lucru creste izolatia cladirii si permite in orice moment despartirea containerelor si folosirea acestora independent. Specificam acest lucru deoarcere o solutie des intalnita este renuntarea la un perete despartitor pentru economie de material, evident costuri mai mici de productie.

– propunerea noastra pe realizarea a ramelor si elementelor de colt din profil zincat de 2,5 mm pentru module locuibile premium poate fi tradusa astfel : grosimea de 2,5 mm fata de 1,5 mm permite containerului sa nu flexeze, la ridicarea cu macaraua, pe lungimea de 6 metri . Acest lucru evidentiaza clar ca nu vom intampina situatii de flexare a ramei containerului parter sub greutatea containerului etaj, mai ales iarna cu surplus de zapada .

– containerele vor fi prinse intre ele cu sistem de buloane speciale, similare celor
folosite in cuplarea containerelor navale pe vapor.

– imbinarea containerelor se va face cu garnitura circulara – speciala, prin presare, iar la interior cu kituri de imbinare izolate cu vata minerala. Suprafata de imbinare a containerelor este importanta deoarece incorect facuta, permite infiltratia apei de ploaie sau aparitia condensului la diferente mari de temperatura intre exterior si interior.

Va stam la dispozitie pentru detalii module locuibile premium si alte tipuri de containere la numarul de telefon 0723553684 sau pe e-mail office@estpoint.ro .

Pret containere locuibile modulare

Pret containere locuibile

Vanzari si pret containere locuibile pentru birou sau dormitor

Containerele locuibile sunt module izolate cu structura metalica solida care se folosesc pentru diverse aplicatii din care enumeram : spatii pentru birouri, containere dormitor, grupuri sanitare, cabine de paza, vestiare, sala de sedinte, spatiu pentru servit masa sau cladiri din containere modulare pe unul sau mai multe nivele, pret containere locuibile este stabilit in functie de dimensiunea containerului si dotarile acestuia.

Pret containere locuibile

Pret containere locuibile

Pret containere locuibile tip birou porneste de la 1900 euro plus tva pentru containerul cu dimensiunile de 3,000×2,400×2,450 metri si poate ajunge pana la 4800 euro plus tva pentru un container cu dimensiunile de 6,000×2,400×2,450 metri dotat cu grup sanitar complet : cabina dus cu boiler electric de 80 litri, wc si lavoar cu oglinda.

In momentul de fata pe piata sunt comercializate doua tipuri de containere, varianta low cost si varianta premium, diferenta de pret containere locuibile se face dupa caracteristicile tehnice ale modulelor, din care enumeram :

Pret containere locuibile low cost :

– sunt containere cu structura de rezistenta de 1,5 mm – 1,7 mm, in genereal au izolatia de 40mm, izolatia din pardoseala este mult redusa sau lipseste cu desavarsire.

– pretul acestui tip de container este mult redus prin scaderea dimensiunilor elementelor de rezistenta si al izolatiei.

– acest tip de modul nu este recomandat pentru suprapunere, indiferent de alte opinii.

Pret containere locuibile premium :

– sunt containere cu structura de rezistenta de 2,5 mm, in genereal au izolatia de 60mm, izolatia din pardoseala si acoperis este de minim 100 mm.

– pretul acestui tip de container este justificat prin calitatea materialelor si dimensionarea corecta a izolatiei si structurii de rezistenta.

– acest tip de modul este recomandat pentru suprapunere, pana la trei nivele, in general pentru cladiri cu mai mult de un etaj se proiecteaza containere speciale cu structura de rezistenta atent dimensionata.

Pentru detalii tehnice si informatii exacte pret containere locuibile va asteptam cu cereri de oferta la adresa de e-mail office@estpoint.ro sau la numarul de telefon 0723553684.

Vanzari-containere-in-2015

Vanzari containere anul 2015

Vanzari containere anul 2015

Estpoint ofera servicii de productie si vanzari containere anul 2015, enumeram mai jos serviciile pe care compania noastra le ofera clientilor in acest an, la un inalt nivel de calitate a produselor si standarde ridicate ale operatiunilor logistice:

Vanzari-containere-anul-2015

Vanzari-containere-anul-2015

– vanzari containere in anul 2015 pentru uz naval, containere maritime noi si containere maritime second hand.

– productie module locuibile tip birou, dormitor, vestiar sau grup sanitar, calitate garantata a produselor produse in fabrica proprie.

– productie containere modulare pentru cladiri din containere, cladiri simple din doua sau trei containere pana la cladiri complexe pe mai multe etaje.

– transport containere orice tip, asiguam camioane cu macara pentru mutarea de containere sau montajul cladirilor din containere.

Oferim servicii de acreditare CSC a containerelor maritime pentru transport naval, vanzari containere anul 2015 din stoc permanent, putem oferii atat containere uzate pentru depozitare cat si containere pentru transport rutier sau naval cu livrare imediata.

Serviciile de productie si vanzari containere anul 2015 oferite de Estpoint vin in intampinarea clientilor nostri care doresc servicii si produse de inalta calitate, complete si cu autorizatii la zi pentru transport si manipulare containere indiferent de nivelul de securitate al muncii stabilite la obiectivul care va fi dotat cu containere.

Vindem containere anul 2015 oriunde in Romania, asiguram prin depozitele noastre si serviciile complete de logistica acoperirea intregului teritoriu al tarii, asiguram vanzari containere in Bucuresti, Oradea, Timisoara, Cluj, Galati, Constanta, Craiova, Tulcea, Iasi, Brasov, Sibiu, Covasna, Targu Mures, Satu Mare, Baia Mare si orice alt oras sau comuna din tara.

Pentru vanzari containere anul 2015 va asteptam cererile de oferta sau solicitarile pentru detalii tehnice pe adresa de e-mail office@estpoint.ro sau la numarul de telefon afisat pe site, echipa noastra va sta la dispozitie pentru informatii tehnice complete, schite si proiecte sau orice alte detalii aveti nevoie in procesul de achizitie containere in anul 2015.

Productie module locuibile

Vanzari si productie module locuibile

Activitatea de productie module locuibile pentru organizarile de santier si diverse aplicatii in cadrul firmelor este pentru Estpoint una din principalele activitati curente, societatea noastra comercializeaza si containere maritime gama completa de dimensiuni precum si cabine paza din fibra de sticla cu pereti dublii si spuma poliuretanica de inalta densitate injectata la interior.

Productie module locuibile, gama de dimensiuni :

Productie module locuibile

Productie module locuibile

productie module locuibile de 6,000 metri lungime sunt module standard in procesul de productie, containerele produse de catre noi sunt in majoritatea cazurilor modulare adica permit cuplarea acestora atat pe orizontala cat si pe verticala, cu ajutorul acestor module putem realiza cladiri complexe cu diverse compartimentaje si dotari, cu unul sau mai multe etaje – in general in tara noastra se folosesc pana la etajari de trei containere.

productie module locuibile de 3,000 sau 4,000 metri lungime pentru aplicatii speciale gen cabine poarta, cabine operator sau cabine cantar. Solicitarile pentru aceste tipuri de containere sunt diverse si acopera din ce in ce mai multe aplicatii.

– productie module locuibile speciale cu lungimi si latimi care depasesc dimensiunile standard, ca un exemplu va prezentam container modular cu dimensiunile de 12,000 x 3,000 x 2,700 metri pentru o cabina operator dotata cu grup sanitar complet si care gazduieste si aparatura necesara operarii la obiectiv.

Livrarea modulelor produse de compania noastra se poate face in pachete sau gata montate, majoritatea clientilor prefera a doua varianta deoarece permite asezarea rapida la pozitie si fara costuri mari de montaj. Varianta livrarii modulelor in pachete este agreeata atunci cand distanta de transport este foarte mare si se doreste transportarea simultana a mai multor module pe acelasi camion.

Transportul si livrarea modulelor de la Estpoint catre clienti se face cu camioane specializate pe transportul de containere, personal specializat si acreditat precum si dotate cu macara pentru manipulare si asezare la pozitie a modulelor livrate.

Contactati-ne daca doriti detalii suplimentare in ceeea ce priveste procesul de productie module locuibile, cotatii de pret sau detalii tehnice, va stam cu interes la dispozitie pe e-mail sau telefonic.

Case construite din containere

Case construite din containere maritime sau containere locuibile

In ultima perioada a crescut numarul de cereri pentru containere maritime si containere locuibile solicitate pentru proiecte de case construite din containere, clientii care ne transmit aceste cereri sunt in general indecisi asupra tipului de containere pe care le vor folosi in acest tip de proiect si asteapta detalii tehnice si sfaturi privind oportunitatea folosirii containerelor maritime in comparatie cu containerele locuibile pentru construirea de cladiri cu unu sau chiar doua etaje.

Case construite din containere

Case construite din containere

Case construite din containere maritime sunt constructii care folosesc containerele pentru structura de rezistenta, placand de la ideea ca aceste containere prezinta o structura apta sa sustina supraetajarea chiar si pe sapte nivele la capacitate de incarcare maxima, containerele maritime permit suprapunerea in sistem lego ceea ce reprezinta un avantaj major pentru realizarea unor proiecte interesante si indraznete. Folosirea containerelor maritime implica un proiect de placare a acestora atat la interior cat si la exterior, implicit un sistem de izolatie corespunzator. In cele mai multe proiecte se folosesc containere maritime cu inaltimea de 2,900 metri ( containere maritime high cube ) deoarece aceasta inaltime permite adaugarea izolatiei pe tavan si eventual si in pardoseala, inaltimea utila disponibila fiind chiar si dupa aceste operatiuni suficienta atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Case construite din containere locuibile sunt acele constructii care folosesc containerele locuibile in sistem modular fara a mai adauga elemente de izolatie termica sau fonica si care au marele avantaj ca sunt prevazute din fabrica cu instalatia electrica si cea sanitara, montajul acestor containere se face rapid si da posibilitatea predarii proiectului la cheie. Grosimea peretilor pentru acest tip de containere folosite la constructia de case porneste de la minim 60 mm si poate ajunge pana la 100 mm, structura de rezistenta a containerelor este de minim 2,5 mm, aceasta grosime fiind o conditie esentiala si obligatorie mai ales in cazul in care constructia se realizeaza si cu etaj.

Indiferent de tipul de container ales, firma noastra sta la dispozitia dumneavoastra cu orice informatii tehnice referitor la case construite din containere, va rugam sa ne contactati daca doriti informatii pentru oricare din tipurile de containere apte pentru case construite din containere.

Transport containere birou

Transport containere maritime

Servicii de transport containere maritime

Estpoint ofera servicii de vanzare containere maritime si containere locuibile, transport containere maritime si containere birou, precum si oferta pentru mutare cladiri modulare, punem la dispozitia clientilor nostri personal specializat si autorizat pentru aceste operatiuni astfel inca sa beneficiati de servicii de calitate la preturi competitive in piata.

Transport containere maritime este un serviciu pe care Estpoint il ofera de patru ani, flota de camioane cu macara dotata cu platforme de sase metri lungime sau de doisprezece metri asigura transportul si manipularea oricarui tip de container, inclusiv containerele de 40′ Hc sau module frigorifice maritime indiferent de dimensiune.

Oferta de servicii de transport cu camion cu macara se bazeaza pe colaboratorul principal Trans Auto Vyo care cu o experienta relevanta asigura transportul si manipularea modulelor maritime sau locuibile indiferent de destinatia acestora intr-un timp record si cu un plan logistic optimizat.

Asiguram mutarea cladirilor din containere, inclusiv demontarea acestora si reorganizarea cladirii in noua locatie, servicii complete pentru transport containere maritime in organizarile de santier sau la sedii de firma.

Estpoint este unul din liderii de piata, oferta companiei noastre este actualizata permanent la realitatile economice ale momentului si oferim in orice moment solutii de logistica pentru module depozitare sau locuibile adaptate cererilor dumneavoastra.

Avem pe stoc in permanenta la vanzare orice tip de container uzual si la comanda putem importa sau produce orice confirguratie de modul locuibil sau orice dimensiune si tip de modul maritim, second hand sau noi. Modulele locuibile produse de Estpoint sunt certificate si sunt conform cu normele de calitate europene, containerele maritime comercializate sunt importate si respecta standardele internationale in vigoare fiind apte atat pentru transport rutier cat si pentru transport naval de marfuri.

Va asteptam cu interes cererile dumneavoastra pentru servicii de transport containere maritime sau pentru cele locuibile, va stam la dispozitie in orice moment cu informatii complete si detaliate in functie de proiectul dumneavoastra.

module-locuibile-cladiri

Module locuibile modulare

Module locuibile modulare

Comercializam si producem module locuibile modulare pentru constructia de complexe sau cladiri din containere, ne adresam cu aceste produse firmelor care au ca proiect organizari de santier complexe, cladiri de birouri sau dormitoare, aceste module pot fi dotate cu instalatii sanitare sau pentru bucatarie si pot fi proiectate sa reziste inclusiv la supraetajare.

Cladirile din containere sunt spatii construite rapid din module locuibile

modulare care pot avea ca destinatie urmatoarele functii :

– containere pentru birouri.

module locuibile modulare

module locuibile modulare

– dormitoare cu grupuri sanitare individuale.

– dormitoare cu grupuri sanitare comune.

– vestiare.

– sali de sedinta sau sala pentru servit masa.

– grupuri sanitare dotate cu wc, lavoare, pisoare sau cabine dus cu boiler electric pentru apa calda.

Asiguram proiectarea si montajul cladirilor modulare din containere, transportul cu camioane specializate si personal tehnic specializat pentru lucrarile specifice, materialele folosite pentru productia containerelor sunt de cea mai buna calitate astfel incat cladirea sa suporte supretajare in conditii de mediu solicitante.

Spatiile interioare pot fi compartimentate in functie de cerintele dumneavoastra, ca modul standard pentru executarea constructiilor s-au folosit pana in prezent module cu dimensiunea de 6,000×2,4000×2,500 metri sau module de 12,000×2,4000×2,500 metri.

Realizarea unei constructiii din module locuibile modulare supraetajata necesita o proiectare atenta a structurii de rezistenta mai ales pentru primul nivel astfel incat structura sa fie proiectata cu o rezerva de rezistenta pentru fortele suplimentare care pot aparea in perioada de utilizare : zapada abundenta, vant puternic sau ploi si furtuna.

Nu este suficient ca masura de siguranta pentru stabilitatea containerelor folosirea de module standard individuale care nu au fost special proiectate pentru a suporta un al doilea nivel si suplimentar conditiile extreme de mediu, de aceea recomandam studierea atenta a fiecarei variante constructive intalnite in piata si alegerea acelei solutii care prezinta un memoriu tehnic amanuntit sirelevant pentru stabilitatea si functionarea acestei constructii din module locuibile modulare.

Pentru detalii si informatii tehnice, cotatii de pret module locuibile modulare sau servicii de transport si montaj va stam la dispozitie prin una din metodele de contact prezente pe site.

 

containere modulare locuibile

Containere locuibile modulare si cladiri containere

Containere locuibile modulare si cladiri containere

Containere locuibile modulare numim containerele care permit alipirea a doua sau mai multe pe lungimea containerului sau pe  latimea acestuia pentru realizarea de cladiri modulare pe unul sau mai multe nivele. Containere modulare le identificam in mod simplu prin aspectarea elementelor de imbinare intre acoperis si stalpii de rezistenta, daca aceste elemente sunt sudate categoric nu discutam de containere modulare ci de module monobloc care pot fi utilizate in mod independent, acestea nefiind construite pentru realizare de cladiri din containere, acest aspect este deosebit de important mai ales in cazul achizitionarii containerelor second hand. Fireste ca si elementele care formeaza imbinarea intre stalpii de rezistenta si pardoseala containerelor nu trebuie sa prezinte urme de sudura la imbinare, prinderea se face prin suruburi care permit reasamblarea elementelor de rezistenta si implicit a peretilor containerului in functie de un nou proiect.

containere locuibile modulare

Containere locuibile modulare

Containere locuibile modulare produse in Romania sunt containere cu preturi mai ridicate comparativ cu cele monobloc deoarece structura de rezistenta a containerului este mult mai solida, astfel prevazuta din proiectare pentru a suplini lipsa unui perete pe latura de imbinare a containerelor.

Ceea ce astazi gasim pe piata ca si containere locuibile modulare la preturi foarte mci in mod categoric sunt numite asa doar pentru reclama, un container cu rama sub doi milimetri grosime nu vor avea un comportament ok atunci cand este folosit pentru cladiri modulare din containere.

Containere locuibile modulare produse de Estpoint sunt containere de calitate superioara, izolatia este prezenta atat in pardoseala cat si in tavan, avem o rama a containerului cu o grosime de minim 2,5 milimetri si o izolatie care variaza intre 60 milimetri si 100 milimetri asigurand un comportament bun a containerului atat la temperaturi ridicate cat si iarna la temeraturi scazute, la cerere dotam aceste containere modulare cu instalatie de aer conditionat pentru climatizare si convectoare electrice pentru incalzire.

Cauti containere Google

Cauti containere pe google ?

Daca cauti containere pe Google vei gasi multe companii si multe produse care te vor pune in situatia sa nu poti lua o decizie rapida, preturile difera de la o firma la alta, containere care aparent par identice, diverse discutii cu vanzatorii de containere care efectiv aduc elemente noi care pot complica decizia de cumparare containere.

Cauti containere pe Google ?

Cauti containere pe Google, containere depozitare ?

Ok, daca containerele depozitare sunt produsele care le cauti atunci trebuie sa cunosti urmatoarele detalii pentru containere depozitare :

– containerele depozitare sunt in mare majoritate a cazurilor containere maritime uzate, nu neaparat scoase din uz maritim, acest tip de module se folosesc deoarece au o grosime a peretilor de cinci milimetri si o rama foarte solida, usi care sunt prevazute cu garnitura si un sistem de inchidere care securizeaza containerul.

– modulele pentru depozitare izolate sunt considerate containerele locuibile care vor fi prevazute din constructie cu usi pe latimea de 2,4 metri.

Cauti containere pe Google

Cauti containere pe Google

Cauti containere pe Google, containere locuibile ?

– intalniti notiunile de containere modulare si containere monobloc, diferenta dintre aceste doua tipuri de module consta in posibilitatea celor modulare de a se cupla intre ele pentru a obtine spatii mai mari, containerele monobloc sunt sudate la colturi pe cand cele modulare au un sistem cu suruburi care permite ridicarea tavanului sau demontarea peretilor laterali.

– containerele locuibile indiferent ca sunt denumite containere santier, containere birou, containere dormitor sau containere vestiar sunt acelasi produs doar ca pozitia usii si a ferestrelor este astfel organizata incat sa optimizam spatiul interior.

Cauti containere pe Google, containere maritime ?

– containerele maritime sunt folosite pentru transport naval, acestea pot fi noi sau second hand, indiferent de starea acestora daca stiti ca incarcati marfuri si urmeaza sa le transportati cu vaporul este necesar si obligatoriu sa cumparati containere acreditate pentru acest tip de transport, aceste containere trebuie sa aibe placute csc valide sau sa fie cuprinse in programul de urmarire containua a containerelor si anume Accep. Cauti containere pe Google, le gasesti la Estpoint in toate variantele si tipurile constructive !

module locuibile paza

Module locuibile pentru paza

Module locuibile pentru paza

Containere pentru paza sunt constructii metalice termoizolate care ofera posibilitatea clientilor sa realizeze rapid incinte perfect adaptate la orice anotimp pentru personalul de paza sau care incadreaza punctele de acces in firme sau institutii.

Dimensiunile acestor module locuibile pentru paza pot fi alese de catre clienti, avem in prezent realizate proiecte care au dimensiunile de 1,500 x 1,500 x 2,400 metri si pana la 4,000 x 2,400 x 2,400 metri, unele din aceste module locuibile pentru paza sunt dotate cu grup sanitar compus din wc si lavoar sau chiar cabina de dus si boiler electric pentru apa calda de 80 litri.

module locuibile pentru paza

module locuibile pentru paza

Aceste module fiind destinate personalului de paza sunt dotate in standard cu un numar de ferestre care sa asigura o vizibilitate cat mai buna personalului care opereaza in aceasta incinta, dumneavoastra puteti adauga ferestre suplimentare, la un pret relativ scazut, astfel incat sa realizati vitrajul dorit in functie de necesitati.

Modulele locuibile pentru personalul de paza prezinta avantaje clare fata de alte tipuri de cabine de paza prin structura de rezistenta foarte solida, izolatia termica mult mai buna si o durata de viata si functionare mult crescuta.

Containerele pentru paza sunt dotate cu instalatie electrica completa compusa din lampi de iluminat, prize electrice, tablou sigurante si cutie exterioara de cuplaj la tensiune, la cerere se pot adauga orice componente electrice solicitate.

Aceste module locuibile pentru paza pot fi incalzite electric cu ajutorul convectoarelor de 2000 w sau 500 w , in functie de dimensiunile cabinei, convectoare  cu doua trepte de putere si termostat, astfel incat sa realizam un confort termic dorit cu un consum minim de energie.

Containerele pot fi dotate cu instalatie de aer conditionat, aceasta instalatie poate fi montata din productie sau ulterior livrarii, montajul acesteia se face relativ usor pe acelasi principiu cu montajul intr-o cladire obisnuita.

Pentru detalii, schite tehnice si oferte de pret module locuibile pentru paza va asteptam solicitarile pe e-mail sau telefonic, vom raspunde in timp util la orice solicitare privind module locuibile pentru paza.

locuinte containere maritime

Locuinte containere

Locuinte containere locuibile

Vanzari locuinte containere, casa de vacanta sau locuinta permanenta

Locuinte containere sunt produse din containere tip locuibile care au ca destinatie constructia de cladiri modulare izolate, proiectele executate de compania noastra sunt casute dce vacanta in diverse regiuni ale tarii si locuinte permanente.

Clientii care au comandat casute de vacanta executate din doua, trei sau patru containere au urmarit o solutie viabila care sa fie rapida ca timp de executie, sa aibe un pret relativ scazut, sa permita mutarea la nevoie a constructiei catre o alta zona geografica sau chiar revinderea acestei constructii in mod independent – fara terenul aferent.

Locuinte containere executate de firma noastra au respectat urmatoarele proiecte :

locuinte containere

locuinte containere

– casa de vacanta executata dintr-un singur container cu dimensiunile de 6,000 x 2,400 x 2,500 metri , compartimentat corespunzator pentru alocarea unui spatiu util si confortabil grupului sanitar compus in general din cabina de dus, lavoar cu oglinda si vas wc. Containerul a fost dotat cu instalatie electrica completa, aer conditionat si convector electric pentru incalzire.

– locuinte containere tip casa de vacanta executata din doua sau trei containere modulare, dotate cu grup sanitar complet, instalatie electrica si compartimantate astfel incat sa abtinem un hol la intrare, o bucatarie si una sau doua camere. Suprafata acestor constructii este de 30 metri patrati sau 45 metri patrati utili .

– locuinta permanenta din patru containere, realizata pe doua nivele ( parter si etaj ) doatata cu scara interioara. Aceste containere su fost izolate suplimentar la exterior cu polistiren de 20 mm si executata tencuiala decorativa. Produsul final are aspectul unei constructii clasice, constructia are din proiect prevazut si acoperis in doua ape.

Cererile tot mai dese pentru locuinte containere executate din containere maritime au dus la studiul si analiza acestei solutii pentru constructii solide si rapide ca timp de executie. Locuinte containere executate din containere maritime au marele avantaj al unei structuri de rezistenta foarte solida si bine dimensionata, containerele maritime permit suprapunerea fara probleme pana la daou sau trei nivele.

Pentru detalii si informatii suplimentare privind locuinte containere va asteptam cu drag mesajele pe e-mail sau telefonic.

toalete-ecologice-pret

Toalete ecologice Estpoint

Toalete ecologice vidanjabile si racordabile

Vanzari toalete ecologice

Toalete ecologice comercializate de Estpoint Srl sunt cabine modulare dotate cu vas wc, lavoar si eventual pisoar destinate pentru asigurarea utilitatilor sanitare acolo unde este necesar si obiectivul nu permite o alta varianta pentru acestea. Toaletele vidanjabile pot fi folosite fara acces la apa curenta sau sistem de canalizare iar toaletele ecologice racordabile pot fi folosite acolo unde sistemul de canalizare si apa curenta sunt prezente si putem realiza conexiuni cu acestea fara costuri semnificative.

Toalete ecologice pot fi chesonate si nechesonate in functie de sistemul de rezistenta al toaletei si implicit al rezistentei acesteia la

toalete-ecologice

toalete-ecologice

socuri mecanice sau intemperii. Recomandam toalete ecologice chesonate deoarece costurile suplimentare pentru achizitie sunt mici in comparatie cu pretul pentru toalete ecologice nechesonate iar beneficiile castigate in timp justifica aceasta optiune.

Toalete ecologice racordabile, vas wc englezesc, cabina modulara chesonata:

 • peretii sunt prevazuti cu grile de aerisire care sunt fixate cu suruburi, piulite si saibe, rama pentru usa, usa dubla cu sistem de inchidere inclusiv la interior, acoperis care permite intrarea luminii naturale.
 • rama metalica de la baza cabinei , podea, wc din portelan, capac vas wc.
 • bazin pentru apa, chiuveta fibra de sticla, baterie apa rece menajera.
 • prezenta racord golire apa, suport hartie igienica, racord alimentare cu apa.
 • toaleta este chesonata cu pereti dubli.
 • setul de baie compus din : oglinda, etajera, sapuniera, suport prosop, suport pentru periuta de dinti, spot pentru iluminat, intrerupator si cabluri electrice.

Vanzari toalete ecologice oriunde in Romania, va rugam sa ne contactati pentru detalii si oferte de pret toalete ecologice pe e-mail office@estpoint.ro sau la numarul de telefon 0723553684, va stam la dispozitie pentru informatii si suport in alegerea toaletelor ecologice potrivite pentru obiectivul dumneavoastra, va putem oferi si transport pentru toalete ecologice oriunde in tara cu autoutilitare proprii la preturi de transport competitive si personal specializat.

 

containere-birou-monobloc

Containere birou modulare

Containere birou modulare producator si  vanzari containere

Vanzari containere birou modulare diverse dimensiuni si compartimentaje, compania noastra produce si comercializeaza containere birou modulare si monobloc, containere birou cu grup sanitar si containere pentru sala de sedinte.

Producem containere dormitor si containere modulare pentru cladiri containere, avem in permanenta pe stoc containere cu dimensiunile de 3.088, 4.088 sau 6.088 metri lungime cu 2.400 metri latime si 2.400 m inaltime.

Containere birou si dotari standard :

– instalatie electrica, avem in standard prize, intrerupatoare, tablou sigurante si tablou conectare exterior.

– linoleum trafic greu pe pardoseala

– o usa cu rupere termica

– o fereastra cu geam termopan, rotobasculanta

containere birou modulare

containere birou modulare

Containere birou tip manager sunt containere birou dotate cu usa, fereastra, instalatie electrica si grup sanitar cu un vas wc si un lavoar cu oglinda, aceste containere birou sunt solicitate pe santiere si pentru diverse aplicatii datorita dotarii standard cu grup sanitar care aduce un plus, clientul nu mai este pus in postura sa achizitioneze sau sa inchirieze toaleta ecologica sau un container sanitar separat.

Aceste tipuri de containere birou se folosesc si atunci cand se doreste utilizare unui grup sanitar separat pentru o anumita parte a personalului, independent ce celalalte containere grup sanitar.

Avem pe stoc si containere birou second hand, la aceste containere birou nu mai putem discuta de modularitate deoarece containerele sunt diferite si nu pot in mod curent sa fie imbinate cu ajutorul kitului de cuplare containere.

In general, pentru spatii mai mari, avem pe stoc cldiri din containere birou, compuse din doua sau mai multe containere birou cuplate pe latura de sase metri.

Transportul pentru containere birou noi sau second hand poate fi asigurat de compania noastra la preturi competitive, cu camioane dotate cu macara, asiguram transport containere birou in orice reginune a tarii : Bucuresti, Brasov, Arad, Cluj, Craiova, Iasi, Constanta, Timisoara si orice alt oras.

Pentru detalii si oferta containere birou nu ezitati sa solicitati o oferta pe e-mail sau telefonic la datele de contact.

module-locuibile-la-promotie

Module locuibile la promotie

Module locuibile la promotie

Module locuibile la promotie valabila in limite stocurilor disponibile, societatea noastra vinde cu livrare din stoc module locuibile noi cu urmatoarele dimensiuni :

module locuibile 6,088 x 2,400 x 2,400 metri , pret modul incepand de la 2900 euro plus tva, in functie de dotarile solicitate.

module locuibile 4,088 x 2,400 x 2,400 metri , pret modul incepand de la 2400 euro plus tva, functie de dotarile solicitate.

module locuibile 6,088 x 2,400 x 2,400 metri , pret modul incepand de la 1950 euro plus tva.

module-locuibile-la-promotie

module-locuibile-la-promotie

Module locuibile la promotie sunt containere locuibile care pot fi folosite ca spatii de birouri sau spatii de dormit, au o structura solida si sunt izolate cu panou sandwich de 40mm, tamplaria este confectionata din pvc, ferestrele au geam termopan, modulele asigura izolatie pe timpul iernii si pot fi folosite in diverse aplicatii.

Modulele locuibile produse de firma noastra au structura de rezistenta corect dimensionata, containerele permit modularea pentru obtinerea de cladiri din containere.

Pentru detalii privind module locuibile la promotie va asteptam cererile pe office@estpoint.ro sau la telefonul 0723-553-684.

Modulele locuibile pot avea urmatoarele destinatii :

– birou

– sala sedinta

– sala mese

– grup sanitar : wc, cabine dus, lavoare, boiler apa calda, pisoare si orice alte obiecte sanitare, conform cererii dumneavoastra.

– depozitare

– dormitoare

– cladiri complexe din containere

Module locuibile Estpoint prezinta avantalele unor containere corect dimensionate si izolate, pot alcatui cladiri pe unu sau mai multe nivele si operam la nivel de tara cu personal specializat care va poate oferii servicii de calitate in garantie si post-garnatie. Efectuam transport containere pentru intreaga gama de module locuibile aflate pe stoc cu camioane specializate, cu macara pentru descarcare di montaj module la locatia dumneavoastra.

Module locuibile pentru afacerea dumneavoastra va stau acum la dispozitie, ne puteti contacta pentru informatii suplimentare si oferte de pret, coordonatorii nostri de vanzari va vor oferi toate informatiile necesare pentru proiectul dumneavoastra, oferim consultanta informationala pe toata perioada contractului si ulterior.

 

Containere si tipuri containere

Containere si tipuri containere

Containere vandute de Estpoint : containere depozitare, containere maritime, container birou, container deseuri, case din containere, cladiri din containerele modulare, cabina de paza. Detalii despre tipurile de containere si vanzari la numarul 0723-553-684 sau office@estpoint.ro.

panou-containere

panou-containere

Containerele birou sunt containere cu cadru metalic, grosimea cadrului variaza intre 1,5 si 2,5 mm in functie de cerintele dumneavoastra, special tratat si vopsit conform normelor in vigoare .

Peretii containerelor sunt confectionati din panouri cu spuma poliuretanica cu grosime de 40 sau 60 mm.

Acoperisul containerelor este plan si asigura colectarea si scurgerea apei pe colturile containerului.

Containerelr birou modulare pot forma cladiri din containere, vezi schita container, exemplificare .

Containerele pentru depozitare sunt containerele tip maritim, in majoritatea cazurilor sunt folosite containerele martime second hand in stare buna, fara gauri, rugina in profunzime si cu sistem de inchidere functional.

Containerele maritime sunt containere intermodale, se mai intalnesc si denumiri gen containerele de marfa, iso container, container pentru transport si aceasta este o forma standardizata si reutilizabila din otel utilizata pentru depozitare în conditii de siguranta si eficienta care asigura circulatia materialelor si produselor la nivel international.

Containerele maritime reprezinta o solutie intermodala deoarece containerul poate fi mutat de la un mod de transport la altul : maritim, rutier sau calea ferata, fara descarcare si reîncarcare a incarcaturii.

Livram aceste tipuri de module oriunde in tara, asiguram consultanta si sustinere cu informatii pe toata perioada colaborarii.

Camioanele noastre sunt dotate cu macara si pot asigura transportul si descaracare containere la destinatie.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice detalii si informatii utile referitoare la modulele birou, depozitare sau maritime si cabine paza.

Oferim servicii complete pentru container : vanzare, transport si manipulare cu camioane specializate si personal autorizat.

Avem pe stoc in permanenta atat containere second hand cat si noi , livrarile se fac imediat ce contractul este semnat si indeplinite conditiile negociate.

module_locuibile

Module locuibile Romania

Module locuibile Romania

Module locuibile Romania

Module locuibile Romania

Module locuibile Romania

Module locuibile sunt destinate pentru compunerea de spatii pentru birouri, spatii pentru dormitoare, bucatarii, sala de mese sau grupuri sanitare, tot mai des aceste module sunt folosite pentru constructia caselor de vacanta sau chiar a locuintelor permanente.

Aceste module au o structura metalica puternica, pereti izolati si sistem de colectare si scurgere a apei .

Module locuibile Romania au diferite dimensiuni in standard, astfel modulele locuibile au dimensiunile 6,000 x 2,400 x 2,400 m.

Pentru comenzi module locuibile va rugam sa ne contactati pe office@estpoint.ro .