Containere locuibile Estpoint

Module locuibile premium

Productie si vanzari module locuibile premium

Module locuibile premium fabricate de Estpoint sunt containere locuibile de calitate pentru productia carora sunt folosite materiale si elemente constructive premium din care enumeream :

Module locuibile premium

Module locuibile premium

– izolatie module locuibile premium realizata cu panouri tip sandwich cu grosimea de 60 milimetri, panouri realizate prin injectarea de spuma poliuretanica de inalta densitate care asigura o izolatie termica si fonica mult optimizata fata de containerele standard.

– izolatia din pardoseala si acoperis pentru module locuibile premium este realizata din vata minerala cu grosimea de 100 milimetri pentru asigurarea unui confort termic corespunzator pe timpul iernii.

– structura de rezistenta este confectionata din profile special tratate anticoroziv, cu grosimea de 2,5 milimetri, aceasta structura de rezistenta asigura o mult mai buna rigidizare a containerelor.

– sistemul de colectare al apei din rama acoperisului dirijeaza apa de ploaie spre colturile containerului unde este prevazut cu conducta de scurgere prin piesa de colt pe toata inaltimea containerului . Acest sistem prezinta un avantaj important fata de sistemul clasic de scurgere al apei pe peretele containerului, mai ales in sistemul de cladire, deoarece realizam o scurgere controlata a apei.

– containerele vor fi doatate cu pereti dubli pe laturile de imbinare ale containerelor (imbinare containere necesara pentru a realize cladirea) acest lucru creste izolatia cladirii si permite in orice moment despartirea containerelor si folosirea acestora independent. Specificam acest lucru deoarcere o solutie des intalnita este renuntarea la un perete despartitor pentru economie de material, evident costuri mai mici de productie.

– propunerea noastra pe realizarea a ramelor si elementelor de colt din profil zincat de 2,5 mm pentru module locuibile premium poate fi tradusa astfel : grosimea de 2,5 mm fata de 1,5 mm permite containerului sa nu flexeze, la ridicarea cu macaraua, pe lungimea de 6 metri . Acest lucru evidentiaza clar ca nu vom intampina situatii de flexare a ramei containerului parter sub greutatea containerului etaj, mai ales iarna cu surplus de zapada .

– containerele vor fi prinse intre ele cu sistem de buloane speciale, similare celor
folosite in cuplarea containerelor navale pe vapor.

– imbinarea containerelor se va face cu garnitura circulara – speciala, prin presare, iar la interior cu kituri de imbinare izolate cu vata minerala. Suprafata de imbinare a containerelor este importanta deoarece incorect facuta, permite infiltratia apei de ploaie sau aparitia condensului la diferente mari de temperatura intre exterior si interior.

Va stam la dispozitie pentru detalii module locuibile premium si alte tipuri de containere la numarul de telefon 0723553684 sau pe e-mail office@estpoint.ro .

2 comentarii la „Module locuibile premium

  1. Angela

    Buna , cat costa un container locuibil premium cu baie(dus,chiuveta boiler ) de ce a mai mare marime?( 6m-2,40?)Da de 3m-2,40 ,cat costa? Multumesc !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.