containere-maritime-depozit

Vanzari containere maritime depozitare

Servicii vanzari containere maritime depozitare

Promotie vanzari containere maritime depozitare de 40 picioare in Bucuresti, oferim in aceasta perioada un stoc limitat de containere maritime cu dimensiunile de 12 x 2,4 x 2,59 metri pentru depozitare sau transport rutier marfuri din depozitul Bucuresti, containerele sunt in stare buna si prezinta caracteristicile necesare pentru folosirea ca si containere depozitare marfuri sau materiale.

vanzari containere maritime depozitare

vanzari containere maritime depozitare

Avem pe stoc cinci containere maritime depozitare de 12 metri lungime, diverse culori pentru vanzare, la cerere putem asigura transport si manipulare la descarcare pentru containerele ofertate, contra cost, dispunem de un parc auto de cinci camioane dotate cu macara care pot transporta si descarca containerele de 40 picioare.

Pentru pret containere maritime aflate in promotie va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail, preturile sunt in functie de starea containerului si aspectul general al acestuia, va stam in permanenta la dispozitie cu pret containere sau fotografii containere comercializate.

Acest tip de containere poate fi utilizat atat pentru depozitare marfuri sau materiale pe santiere cat si pentru transport rutier de marfuri, mai putin pentru transport maritim unde este necesara acreditarea acestora. Daca se doresc containere maritime pentru transport naval, va putem oferii containere cu placute csc valide din depozitul Constanta la un pret bun.

Dimensiunile complete pentru containere maritime de 40 picioare pot fi analizate si descarcate din pagina containere maritime schite, containerele maritime de 40 picioare ofera o structura de rezistenta solida care permite incarcarea containerului cu greutati care depasec 20 tone, manipularea acestor marfuri sau materiale se poate face cu stivuitorul, pardoseala rezista la greutati mari si socuri puternice.

Vanzari containere maritime depozitare de 40 picioare in Bucuresti, cumparati acum un container pentru depozitare si beneficiati de pret containere redus pentru stocul pus la dispoitia dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru cotatie de pret container si cotatie transport pana la locatia dumneavoastra, echipa de vanzari container3e maritime depozitare va sta la dispozitie pentru detalii complete.

Un comentariu la „Vanzari containere maritime depozitare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.