containere maritime schite

Containere maritime schite

Containere maritime schite

Containere maritime schite si dimensiuni prezentate mai jos au rolul de a informa clientii nostri asupra dimensiunilor exacte si a configurarii existente pentru containere maritime noi si second hand, containere care sunt folosite si pentru depozitare.

Containere maritime schite pentru container 20 ‘ :

Containere maritime schite

Containere maritime schite

Asa cum observam schita prezinta dimensiunile complete ale containerului maritim de 20 picioare, pentru a vizualiza acest desen va rugam sa faceti click pe pictograma.

Containerele maritime de 20′ sunt realizate din structura metalica de mare rezistenta dimensionata sa reziste la greutati foarte mari, tabla ondulata care alcatuieste peretii containerului are o grosime de peste 4 mm, astfel incat sa realizee rigidizarea acestuia atunci cand este ridicat incarcat.

In principiu containerele maritime de 20′ sunt construite pentru transport marfuri rutier si naval dar acest tip de containere este utilizat si pentru depozitare marfuri si spatii rapide pentru magazii in organizarile de santier sau in cadrul firmelor, aceasta utilitate face ca tipul de container maritim sa fie cel mai utilizat container in acest domeniu.

Containere maritime schite pentru container 40 ‘ :

Identic cu containerul maritim de 20 picioare, acest tip de container prezinta ca singura

Containere-maritime-40

Containere-maritime-40

diferenta lungimea dubla fata de primul, containere maritime de 40′ sutn folosite de asemenea atat pentru transport marfuri cat si pentru depozitare.

Transportul containerelor de 40 picioare necesita platforme specializate cu lungimea minima de 12 metri si locasuri speciale pentru prindere container pe timpul mutarii.

Manipularea containerelor de 20 si 40 picioare se poate realiza cu macara sau stivuitoare puternice, containerele pot fi ridicate atat de la baza acestora cat si agatate cu parame de cele patru colturi special prevazute cu piese de colt.

Containere maritime schite complete sau date suplimentare puteti obtien solicitand acest lucru pe e-mail sau prin telefon, va punem la dispozitie date complete privind acest tip de containere astfel incat sa va realizati proiectul in cele mai bune conditii, la cerere ne deplasam pentru sprijin de informatii sau spijin tehnic pentru transport, asezare la pozitie sau mutare.

 

Un comentariu la „Containere maritime schite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.