Promotie containere

Promotie containere maritime

Promotie containere maritime la Estpoint

In aceasta luna avem in desfasurare o promotie containere maritime, in limita stocului disponibil oferim containere de 40 picioare la un pret promotional, containerele maritime ofertate sunt containere second hand in stare buna apte pentru depozitare sau transport rutier, containere maritime fara placuta Csc valabila ceea ce impiedica folosirea acestora pentru transport naval de marfuri.

Promotie containere maritime

Promotie containere maritime

Containere maritime 40′ sunt containere cu dimensiunile de 12.000×2.400×2.590 metri, sunt module metalice solide cu pardoseala care permite depozitarea marfurilor sau a materialelor cu greutati mari fara riscul ca aceasta sa fie deteriorata.

Containerele maritime au pereti rezistenti si cunt dotate cu doua usi pe una din laturile de 2.400 metri cu deschidere pe toata latimea containerului, acoperisul este metalic si rezista la suprapuneri de pana la sapte nivele chiar si cu containerele incarcate la capacitate maxima.

Daca aveti nevoie de o solutie rapida pentru spatii depozitare care sa va permita si mutarea acestora de la o locatie la alta, containerele maritime ofertate reprezinta o solutie viabila si care implica un cost redus, mutarea acestor containere se poate realiza usor cu ajutorul unui camion dotat cu macara care poate manipula si transporta containerele pe orice distanta dorita.

Pentru detalii si oferta de pret concreta promotie containere maritime la Estpoint va invitam sa ne contactati pe numerele de telefon afisate pe site sau pe e-mail la adresa office@estpoint.ro, personalul nostru de vanzari si departamentul tehnic va sta la dispozitie pentru orice detalii privitoare la pret containere, transport containere sau alte date tehnice suplimentare.

Servicii de transport containere oferite de firma noastra se adreseaza atat pentru modulele proprii cat si pentru containere provenite de la alti producatori, va stam la dispozitie cu servicii complete de transport cu camioane dotate cu macara, avem o flota de patru camioane care pot transporta in siguranta si cu profesionalism containerele dumneavoastra in Romania.

Promotie containere maritime acum la Estpoint, solicita chiar acum o oferta de pret pentru cotnainere maritime de 40 picioare !

 

2 comentarii la „Promotie containere maritime

 1. eugen marican

  buna ziua,
  as dori un pret pt containere second hand in stare foarte buna cu transport in bucuresti. ma intereseaza orice fel de containere : depozitare sau maritime 20 sau 40′.
  multumesc
  eugen

  Răspunde
 2. Eusebio Arsene

  Buna ziua ,
  Aveti si containere cu inaltime mai mare de 260 cm? Vreau sa construiesc o casa din mai multe containere maritime si ideal ar fi cu inaltimea de minim 300cm . Cit costa transportul unui container pina in orasul Risnov judetul Brasov?
  Multumesc,
  E. Arsene

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.