panouri sandwich

Panouri tip sandwich pentru containere

Panouri tip sandwich cu spuma poliuretanica

Panouri tip sandwich termoizolante, denumite si panouri izopan sau isopan, dupa numele unui producator consacrat , se pot utiliza la realizarea acoperisurilor, fatadelor, peretilor de compartimentare pentru containere. Acest tip de panou este recomandat si pentru construirea cladirilor destinate industriei alimentare si in aplicatii ce necesita o igiena stricta.

Panouri tip sandwich cu spuma poliuretanica, termoizolante, sunt elemente prefabricate compuse din doua foi de tabla din otel inoxidabil, acoperita cu vopsea speciala colorata si un miez isolator din spuma poliuretanica. Miezul izolator mai poate fi si din vata minerala sau polistiren.

panouri tip sandwich

panouri tip sandwich

Panouri tip sandwich sunt produse care fac parte din categoria materialelor de costructii, insa prin dimensiuni, modul de producere si de utilizare au un specific aparte concret stabilit.

Panourile tip sandwich se produc la o latime de un metru, dimensiune utila grosimea de la 25 mm pana la 200 mm. Pentru panourile sandwich folosite la acoperis, grosimea porneste de la 30 mm si avem o gama pana la 150 mm. Lungimea panourilor termoizolante nu poate mai mare de 16 mteri, insa datorita transportului lungimea lor se limiteaza la 13,5 metri lungime, dimensiune care permite incarcarea pe o semiremorca tip Tir.

In tara noastra fabricile nu produc comenzi de pana la 300 metri patrati panouri termoizolante pentru perete sau pentru acoperis, decat cu un cost suplimentar, care face de multe ori pretul panoului inaccesibil. La acest cost se mai adauga si transportul care in ultimul timp reprezinta o componenta importanta a pretului final pentru panourile termoizolante.

Compania noastra achizitioneaza panouri termoizolante de la producatori cunoscuti care au dovedit in timp ca produsele lor sunt de calitate, cu un grad scazut de uzura in timp si care pot prezenta certificate de calitate pentru produsele comercializate.

Estpoint foloseste aceste tipuri de panouri tip sandwich pentru constructia containerelor comercializate, calitatea produselor noastre este un factor important care ne-au promovat pe piata de containere din Romania, folosid panourile tip sandwich realizam containere solide cu o buna termoizolatie.

Un comentariu la „Panouri tip sandwich pentru containere

  1. Neacsu Ioana

    Ne puteti face un calculatie pentru o hala de 12/6 m, h fata = 4,5 m si h spate = 3,5 m ? Este vorba despre o vulcanizare. Acoperisul este de 84 mp, tot din panouri.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.