locuinte containere maritime

Locuinte containere

Locuinte containere locuibile

Vanzari locuinte containere, casa de vacanta sau locuinta permanenta

Locuinte containere sunt produse din containere tip locuibile care au ca destinatie constructia de cladiri modulare izolate, proiectele executate de compania noastra sunt casute dce vacanta in diverse regiuni ale tarii si locuinte permanente.

Clientii care au comandat casute de vacanta executate din doua, trei sau patru containere au urmarit o solutie viabila care sa fie rapida ca timp de executie, sa aibe un pret relativ scazut, sa permita mutarea la nevoie a constructiei catre o alta zona geografica sau chiar revinderea acestei constructii in mod independent – fara terenul aferent.

Locuinte containere executate de firma noastra au respectat urmatoarele proiecte :

locuinte containere

locuinte containere

– casa de vacanta executata dintr-un singur container cu dimensiunile de 6,000 x 2,400 x 2,500 metri , compartimentat corespunzator pentru alocarea unui spatiu util si confortabil grupului sanitar compus in general din cabina de dus, lavoar cu oglinda si vas wc. Containerul a fost dotat cu instalatie electrica completa, aer conditionat si convector electric pentru incalzire.

– locuinte containere tip casa de vacanta executata din doua sau trei containere modulare, dotate cu grup sanitar complet, instalatie electrica si compartimantate astfel incat sa abtinem un hol la intrare, o bucatarie si una sau doua camere. Suprafata acestor constructii este de 30 metri patrati sau 45 metri patrati utili .

– locuinta permanenta din patru containere, realizata pe doua nivele ( parter si etaj ) doatata cu scara interioara. Aceste containere su fost izolate suplimentar la exterior cu polistiren de 20 mm si executata tencuiala decorativa. Produsul final are aspectul unei constructii clasice, constructia are din proiect prevazut si acoperis in doua ape.

Cererile tot mai dese pentru locuinte containere executate din containere maritime au dus la studiul si analiza acestei solutii pentru constructii solide si rapide ca timp de executie. Locuinte containere executate din containere maritime au marele avantaj al unei structuri de rezistenta foarte solida si bine dimensionata, containerele maritime permit suprapunerea fara probleme pana la daou sau trei nivele.

Pentru detalii si informatii suplimentare privind locuinte containere va asteptam cu drag mesajele pe e-mail sau telefonic.

Un comentariu la „Locuinte containere

 1. Gabriel Pintilie

  Buna ziua, aveti o oferta interesanta, dar am cateva intrebari in plus.
  As dori sa ma informez in detaliu asupra proiectelor de case de vacanta de 30 si 45 metri patrati, sau alte proiecte felxibile disponibile.
  Cum am putea creiona un proiect personalizat (functie de teren, preferinte design montaj, materiale, etc)?
  Aveti schite, fotografii, machete, etc ?
  Unde as putea vizita case de vacanta modulare deja construite ?
  Aveti un sediu unde sunt expuse module de prezentare ?

  M-ar interesa sa amplasez o asemenea casa modulara, respectand toate cerintele legale, pe un teren intravilan, si as dori sa stiu ce acte sunt necesare din partea primariei, urbanism, pompieri, cum ar trebui pregatit terenul, fundatia, eventual scurgerile spre canalizare, apa, etc.

  Exista posibilitatea executarii de la A la Z, ”la cheie” cum se spune, in urma unui proiect final – inclusiv otinerea tuturor autorizatiilor de constructie/amplasament si a unui contract ferm ?
  Care ar fi termenul maxim de executie/finalizare a unui contract?

  Cu respect,
  Gabriel Pintilie

  Constanta
  ahtepp@yahoo.com

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.