containere frigorifice

Containere frigorifice maritime in Romania

Containere frigorifice maritime, montaj containere frigorifice modulare

La inceputul acestei luni am montat in judetul Covasna primele containere maritime maritime tip modulare ( containerele permit cuplarea intre ele cu ajutorul unor chituri de cuplaj, peretii laterali sunt demontabili ) cu ajutorul carora am realizat o camera frigorifica mobila de circa 90 metri patrati.

Lucrarea a fost deosebit de interesanta si experienta acumulata de la colegii nostri din Franta a fost una notabila si pe care o vom folosi in continuare la viitoarele montaje din tara .

containere frigorifice maritime

containere frigorifice maritime

Aceste containere frigorifice maritime au fost transportatate pe mare cu un transcontainer de linie, au fost descarcate in Port Constanta de unde societatea Trans Auto Vyo a preluat transportul rutier cu ajutorul a trei camioane de mare tonaj, specializate pe transport containere. Camionul care a coordonat activitatea de transport a fost desigur unul din putinele camioane din tara care poate manipula independent containere de 40′ hc fara interventia unei macarale.

Am asistat la descarcarea containerelor frigorifice la destinatie si am fost placut surprins sa descopar simplitatea manevrelor si gandirea strategica a celor de la transport , mereu sustin ideea ca un transportator bun te scapa de griji si probleme, asa a fost si acum , containerele au fost pozitionate in maxim 4 ore la pozitie si am inceput operatiunile de cuplaj.

Cuplarea a trei containere frigorifice  maritime a durat circa o zi si jumatate, timpul ar fi putut si mai scurt daca echipa de montaj nu ar fi fost la prima lucrare cu asemnea containere .

Ziua a doua spre prans am realizat cuplarea acestor containere frigorifice maritime  la reteaua electrica si am apasat cu emotie butonul de start, vreau sa va spun ca am ramas uimit de zgomotul fin al motoarelor electrice, aerul fiind setat pe turbo din fabricatie a patruns in containere cu o viteza ametitoare. In zece minute am simtit ca nu mai putem sta la interior si am decis sa iesim din containerele frigorifice.

Clientul este foarte multumit de aceste containere frigorifice maritime care pentru el inseamna o solutie mobila pentru spatiu frigorific, rapiditate in montaj si o solutie testata pentru prima data si la care acest client sustine ca va mai apela .

Un comentariu la „Containere frigorifice maritime in Romania

  1. stefan

    Ne intereseaza pentru o activitate adiacenta un modul frigorific echipat cu sistem de racire pentru refrigerare; dupa volumul dorit cred ca e nevoie sa fie format din doua containere de 6m si ne-ar interesa sa fie de 3m inaltime.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.