sfat achizitie containere

Sfaturi achizitie containere

Sfaturi achizitie containere birou sau containere modulare

Sfaturi achizitie containere : piata de containere are in acest moment foarte multi furnizori, producatori sau importatori de containere locuibile sau containere modulare pentru spatii de birouri si organizari de santier, dorim ca in acest articol sa va prezentam cateva sfaturi achizitie containere :

 • containerele ieftine nu sunt intotdeauna si containere de calitate, in general costurile minime de productie a containerelor
  sfaturi achizitie containere

  sfaturi achizitie containere

  nu pot scadea sub 2300 sau 2500 euro , fara tva.

 • containerele trebuie sa aibe o structura de rezistenta ( rama containerului, nu doar stalpii ) cu o grosime de minim 1,7 mm.
 • structura de rezistenta nu poate avea elemente din lemn in structura, orice element din lemn la colturile containerului reprezinta o solutie pentru scaderea costurilor cu o degradare serioasa a structurii de rezistenta.
 • izolarea termica a containerelor cu polistiren este o solutie care nu va garanteaza un coeficient termic de izolatie stiintific calculat ci o solutie ieftina de productie.
 • izolarea termica a containerelor in pardoseala si tavan este obligatorie, cereti detalii in ceea ce priveste existenta acestei izolatii, grosimea acesteia si materialele folosite, lipsa izolatiei nu poate fi observata vizuala de catre dumneavoastra .
 • un container nu tocmai ieftin nu reprezinta un adaos comercial mult mai mare din partea furnizorului ci o calitate superioara a materialelor folosite , de cele mai multe ori profitul obtinut la vanzarea unui container este mai mare pentru cei care vand containere ieftine .
 • containerele construite „dupa ureche” se vor degrada intr-un timp scurt, vor necesita costuri mari de incalzire sau climatizare, revanzarea acestor containere va fi greoaie si cu pierderi mari pentru dumneavoastra.
 • atentie la furnizorii cu „pret bomba”, orice promotie nu poate scadea pretul de vanzare sub pretul de productie, adaosul comercial pentru un container nu este suficient de mare incat sa se poata scadea cu 500 sau 1000 euro fata de pretul de piata.
 • urmariti referintele obtinute de firma respectiva pe diferite forumuri, google plus sau comentarii clienti, intalnim in acest moment in piata firme care vand la un pret foarte scazut dar comenzile sunt onorate cu intarziere, cu lipsuri si o calitate nesatisfacatoare.

Aceste sfaturi achizitie containere vor sa trega un semnal de alarma asupra problemelor depistate in piata de containere din Romania, o piata atipica fata de Europa, clientii doresc sa achizitioneze containere ieftine dar fara sa stabileasca si calitatea modulelor, surprizele neplacute si problemele in exploatare sunt inevitabile daca analiza initiala la achizitie si stabilirea clara a calitatii produselor in comparatie cu cele existente in piata nu se va face atent.

Sfaturi achizitie containere, informatii utile si necesare pentru achizitia de containere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.