cabine paza personal

Cabine paza pentru personal paza

Cabine paza pentru personal paza

Acest tip de module sunt construite sub forma de cabine si se regasesc disponibile in mai multe dimensiuni cele mai uzuale fiind dimensiunile : 1.500×1.500×2.400 metri, 2.200×1.500×2.400 metri si 2.200×2.200×2.400 metri, prima varianta fiind dimensiunea cea mai uzuala. Cabine de paza pentru personal paza se realizeaza dintr-o varietate de materiale, cele mai fiabile fiind cele din fibra de sticla cu pereti dubli si ferestre pe toate cele patru laturile sau cel putin trei.

Ca si containerele birou sau de locuit sunt construite astfel incat sa permita o buna izolatie

Cabine paza personal paza

Cabine paza personal paza

fonica si terminca si au montate sisteme electrice complete executate conform normelor in vigoare.

Ele pot fi folosite permanent sau pe o durata determinata si de obicei servesc pentru paza, ca puncte vamale, ca tonete de ziare sau ca spatii de informare turistica etc.

Pentru cabinele de dimensiuni mai mari se pot compartimentari cu dotari specifice pentru grupuri sanitare sau pentru deservirea personalului de paza sau din punctul de control.

Cabine paza pentru personal paza reprezinta o modalitate ieftina si fiabila de a oferi un confort angajatilor care se ocupa cu siguranta sau paza obiectivului, mai ales in sezonul rece, dar si o modalitate de a va asigura un spatiu rapid si mobil.

Pentru oferte de pret cabine paza va rugam sa ne transmiteti cererea dumneavoastra de oferta pe e-mail sau solicitati o cotatie telefonica la unul din numerele afisate pe site.

Cabine paza pentru personal paza de mici dimensiuni pot fi manipulate si manual la descarcare, pentru cabinele de paza de mari dimensiuni este necesara prezenta unui utilaj gen macara sau stivuitor, siocietatea noastra va pune la dispoitie si camioane dotate cu macara pentru manipulare la destinatie daca nu dispuneti de mijloace proprii pentru aceste operatiuni.

Cabine paza pentru personal paza intr-o gama variata de dimensiuni prezente pe stoc gata de livrare spre orice destinatie din tara va stau acum la dispozitie alaturi de servicii complete de transport si personal specializat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.