Pret containere maritime promotional

Pret containere maritime promotional

Pret containere maritime promotional

Lansam pe piata cinci containere maritime, pret containere maritime promotional, pretul este redus cu circa 20 la suta fata de pretul de lista, containerele se afla in zona Buzau si pot fi relocate de compania noastra, contra cost, catre orice destinatie din tara.

Containerele sunt in stare foarte buna, mult peste starea generala a containerelor maritime second hand, garnituri etanse si sistem de inchidere functional apt sa securizeze containerele. Destinatia acestor containere este atat pentru transport rutier containerizat cat si folosite pentru depozitare.

Pret containere maritime

Pret containere maritime

In general clientii nostri folosesc acest gen de containere maritime pentru spatii de depozitare marfuri si materiale in organizari de santier sau la sediile firmelor, containerele permit realizarea unui spatiu rapid cu costuri minime si documentatie redusa, structura lor este solida si permite manipularea la interior a unor greutati care pot depasi 10 pana la 25 tone, pardoseala containerelor este realizata din material rezistent asezat pe grinzi metalice transversale care permit portanta acestor greutati mari.

Pret containere maritime promotional in limita stocului de cinci bucati, oferim aceste containere la un pret scazut pentru a elibera un depozit si totodata pentru a fideliza clientii care achizitioneaza module de la compania noastra.

Incarcarea containerelor este executata cu utilajele firmei noastre, transportul poate fi asigurat cu platforme specializate pe transport containere sau la cerere putem folosi camioane dotate cu macara pentru manipulare la descarcare daca clientul nu dispune de macara la locatia finala.

Optati acum pentru achizitia acestor containere depozitare si veti economisi o suma importanta din bugetul dumneavoastra, va stam la dispozitie cu orice informatie de natura tehnica sau comerciala astfel incat sa luati decizia corecta si sa cunoasteti toate detaliile privitoare la aceasta oferta.

Pentru cotatie pret containere maritime promotional va rugam sa transmiteti cererea dumneavoastra pe adresa office@estpoint.ro sau sa ne contactati pe numarul de telefon 0723-553-684, specificati va rugam daca dispuneti sau nu de utilaje pentru manipulare si transport containere astfel incat sa putem oferta in cunostinta de cauza.

Un comentariu la „Pret containere maritime promotional

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.