Containere sanitare second

Containere sanitare second hand

Vanzari containere sanitare second hand

Avem in acest moment pe stoc containere sanitare second hand diverse dimensiuni si dotari, containere dotate cu cabine dus, cabine wc, lavoare, pisoare si boiler electric pentru apa calda. Containerele grup sanitar second hand sunt in stare buna si sunt perfect functionale, ele sunt prezente in depozitul de containere Brasov si pot fi transportate in orice alta regiune a tarii cu camioanele proprii daca dumneavoastra nu dispuneti de un mijloc propriu de transport, fireste contra cost.

Containere sanitare second hand, in acest moment dispunem de containere structurate astfel :

Containere sanitare second hand

Containere sanitare second hand

 • doua cabine wc, vas englezesc.
 • doua pisoare.
 • patru lavoare cu oglinda.
 • doua cabine dus.
 • boiler electric de 300 litri care poate asigura pana la 38 litri de apa calda pe minut, izolat special pentru iarna.
 • mufa alimentare container cu apa rece la exterior.
 • conducta de scurgere pentru canalizare.
 • instalatie electrica completa : lampi iluminat, prize, intrerupatoare.

Containere sanitare second hand pot fi folosite atat in organizarile de santier cat si in diverse aplicatii unde prezenta acestor utilitati este necesara : camping, evenimenete diverse, pensiuni sau sedii firma pentru personal in curtea interioara.

Containerele sanitare au o singura conducta de scurgere, indiferent de numarul cabinelor de dus sau a celor wc, apa menajera este colectata la interiorul containerului si deversata in afara printr-o singura gaura de scurgere astfel incat sa se reduca numarul de conducte care trebuiesc izolate pe timpul iernii pe distanta dintre container si canalizare sau fosa septica.

Pentru cotatie de pret containere sanitare second hand sau pret transport spre orice destinatie va asteptam sa ne contactati pe e-mail sau telefonic, vom raspunde detaliat la cererile dumneavoastra inclusiv cu foto containere sanitare second hand aflate pe stoc astfel incat sa luati cea mai buna decizie pentru achizitia si utilizarea conform nevoilor a acestor containere sanitare, va rugam sa ne comunicati numarul de persoane care trebuie sa foloseasca containerul si locatia unde doriti sa il relocam.

4 comentarii la „Containere sanitare second hand

 1. Primaria Varfuril;e

  Buna ziua , Suntem interesati in achizitionarea unui container vestiar cu dusuri ,pt vestiar fotbal, 2buc 2.8m/6m,poate fisi second hand, va rog oferta pret .
  Va multumesc

  Răspunde
 2. craciun

  Sunt interesat de un Container sanitar second hand pentru cumparare ..Unde poate fi vazut ..sau daca puteti sa trimiteti poze pe email ..desigur si pretul de vanzare .

  Va Multumesc

  Răspunde
 3. Picu Nicolae

  Buna ziua,
  Sunt interesat de un container sanitar doar cu toalete( fara dusuri ) si sa fie cu doua usi de acces separate pentru femei si barbati.
  Astept un mail de la dumneavoastra

  Răspunde
 4. Florea Mitica

  buna ziua,

  Suntem interesati in achizitionarea unui container sanitar, separat femei si barbati. Poate fi second hand.

  Asteptam oferta dumneavoastra.

  Cu stima.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.