Cabine de paza izolate

Cabine de paza izolate

Cabine de paza izolate din fibra de sticla

Cabine de paza izolate sunt module de mici dimensiuni construite din fibra de sticla cu ajutorul unei matrite prin procesul de injectare, materialele folosite in productia acestor cabine de paza sunt de cea mai buna calitate si confera produsului o rigiditate atent calculata astfel incat sa nu fie rigid si sa suporte cu succes eventuale socuri mecanice sau actiunea razelor solare si a umezelii.

Peretii cabinelor de paza sunt proiectati astfel incat sa ofere izolatia termica a cabinei de paza prin injectarea intre peretii dubli a unui strat de spuma poliuretanica de inalta densitate, acoperisul si peretii cabinelor din fibra de sticla preiau apa deploaie si asigura scurgerea acesteia spre sol.

Cabine de paza izolate

Cabine de paza izolate

Avem pe stoc cabine de paza izolate de mici dimensiuni, cea mai uzuala dimensiune folosita pentru personalul de paza este cabina de paza cu dimensiunile de 1,500 x 1,500 x 2,400 metri, cabina este dotata cu ferestre pe toate cele patru laturi inclusiv pe latura cu usa, in partea frontala fereastra permite deschiderea culisanta astfel incat personalul sa poata comunica verbal cu exteriorul sau sa faca schimb de documente. Dimensiunile pentru cabine de paza sunt diverse, putem fabrica cabine de paza pana la dimensiunea de 5,000 x 2,200 x 2,400 metri, vindem in mod curent cabine de paza cu toaleta individuala proprie, toaleta fiind racordabila la sistemul de canalizare, acest tip de cabina permite montarea unui lavoar si a unui dus daca acest lucru se solicita de catre clientii nostri.

Modalitatea de achizitie a produsului cabine de paza izolate :

  • alegerea tipului de cabina de paza dorit, dupa dimensiuni si doatari.
  • stabilirea datelor de livrare si anume daca se doreste ridicarea cabinei cu mijloace proprii sau doriti sa asiguram noi transportul.
  • semnarea unui contract comercial si emiterea unei facturi fiscale.
  • livrarea cabinei de paza catre dumneavoastra.

Va stam la dispozitie pentru detalii complete privind cabine de paza izolate si va asteptam cu interes cererile de oferta pe adresa de e-mail sau telefonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.