vanzari-containere-in-2014

Vanzari containere in anul 2014

Vanzari containere  in anul 2014, containere birou si containere depozitare

Vanzari containere in 2014, dorim sa venim catre clientii nostri in anul 2014 cu oferte de vanzari containere diversificate si complete astfel incat sa acoperim pentru noul an intreaga gama de containere solicitate in piata pentru organizarile de santier sau alte aplicatii.

Oferta de vanzari containere in anul 2014 va fi structurata in urmatorul mod :

  • vanzari containere birou, containere produse in Romania, cu o structura de rezistenta solida.
  • vanzari containere in anul 2014 tip birou, second hand, containere folosite dar cu structura intacta, sistem de izolatie bun si aspect comercial corespunzator.
  • vanzari containere maritime pentru depozitare noi si second hand, oferim servicii de vanzari containere in anul 2014 pentru uz naval sau pentru depozitare, avem pe stoc in permanenta containere maritime noi si containere maritime second hand, cu placute csc valide sau pentru depozitare in stare buna, fara gauri sau rugina in profunzime.
  • vanzari containere in anul 2014 pentru paza, containere modulare tip cabina de paza, perfect izolate si dotate cu ferestre cu geam termopan.
vanzari-containere-in-anul-2014

vanzari-containere-in-anul-2014

Echipa de vanzari containere in anul 2014 a fost perfectionata prin cursuri tehnice de specialitate, personalul nostru va poate oferi toate informatiile necesare in procesul de vanzare, suntem pregatiti in anul 2014 sa venim in fata dumneavoastra cu oferte noi, planuri si schite pentru cladirile din containere solicitate.

Nu am putea sa ne ocupam de vanzari containere in anul 2014 daca nu am fi actualizat si parcul auto pentru transport containere, avem in dotare in acest an camioane cu macara apte sa incarce si sa transporte containerele oriunde in tara, aceste autovehicule specializate pot manipula la incarcare si descarcare containere birou si containere maritime indiferent de dimensiune fara interventia unei macarale suplimentara.

Vanzari containere in anul 2014 si transport containere sunt cele doua activitati principale care alaturi de serviciile vanzari cabine de paza le punem la dispozitia dumneavoastra cu profesionalism si competenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.