cabine-paza-container

Cabine paza tip container

Cabine paza tip container la Estpoint

Cabine paza tip container sunt constructii modulare pe schelet metalic izolate cu panouri sandwich de 40 sau 60 mm, containerele au o structura de rezistenta de minim 1,7 mm pana la 2,5 mm grosime si prezinta urmatoarele avantaje clare fata de cabinele de paza clasice din fibra de sticla :

– rezistenta mecanica mult mai buna.

– izolatie termica crescuta atat pe timp de vara cat si la frig.

– consum redus de energie pentru incalzire.

– rezistenta in timp mai indelungata.

– raport pret calitate bun.

– realizare spatii mult mai mari fata de cabinele din fibra de sticla.

– decolorarea acestor containere de paza prin expunere la radiatii solare este practic inexistenta.

cabine-paza-tip-container

cabine-paza-tip-container

Clientii care au comandat asemenea cabine pentru paza sunt cei care au un numar mai mare de persoane care deservesc un obiectiv sau au aparatura de supraveghere si control care necesita un spatiu mai mare pentru montaj si un confort termic crescut.

Parcurile fotovoltaice sunt consumatoare de asemenea constructii modulare, am dotat pana in prezent parcuri fotovoltaice in judetele Alba, Dolj,Braila, Ilfov, Brasov si Arges.

Cabine de paza tip container executate de firma noastra au avut urmatoarele dimensiuni : 1,5×1,5×2,4 metri, 4,000×2,400×2,500 metri si 3,000×2,400×2,500 metri.

Executia de cabine paza tip container se face dupa un proiect autorizat, tehnologia de productie folosita este in acord cu normele europene in domeniu, oferim garantie de 12 sau 24 luni pentru produsele executate si livrate de compania noastra.

Va oferim cabine paza tip container orice dimensiune si orice dotari, pentru cereri de oferta sau detalii suplimenatre va stam la dispozitie zilnic pe email sau telefon, echipa noastra va depune orice efort astfel incat sa aveti sustinere tehnica pe toata durata derularii contractului, va stam al dispozitie si cu servicii complete de transport cabine paza tip container, avem in dotare parc propriu de autocamioane doatate cu macara pentru transport si manipulare containere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.