vanzari-cabine-paza

Vanzari cabine paza

Vanzari cabine paza diverse dimensiuni

Societatea noastra vinde cabine paza diverse dimensiuni, avem la vanzare cabine paza noi si uneori avem pe stoc si cabine paza second hand de 1,500 x 1,500 x 2,400 metri, cabinele de paza din fibra de sticla comercializate au in dotari standard instalatie electrica si sunt prevazute cu ferestre cu geam de 4mm securizat pe toate laturile cabinei inclusiv pe latura cu usa, una din ferestre permite deschidere tip ghiseu.

Vanzari cabine paza tip fibra de sticla este un domeniu care s-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada datorita cererii tot mai mare pentru spatii rapide si mici ca dimensiune destinate pentru spatiu personal paza. Avem pe stoc cabine paza de fibra gama completa de dimensiuni, pentru oferta de cabine paza si detalii va rugam sa ne contactati.

Vanzari cabine paza tip container este un domeniu dezvoltat datorita cererilor din partea clientilor nostri care doresc spatii pentru paza mult mai mari, personalul care

vanzari-cabine-de-paza

vanzari-cabine-de-paza

incadreaza departamentul de paza fiind mult mai numeros si are o organizare mult mai complexa . Containerele folosite pentru paza, cu structura solida din otel special, grosime structura 3 mm si grosime panou perete de 60 mm sau 40 mm , ofera solutii premium pentru spatiile necesare, confort termic ridicat si grad de securizare optimizat. Dimensiunile containerelor pentru paza sunt 3,055 metri lungime cu 2,400 metri latime si 2,500 metri inaltime, preturi ccontainere pentru paza incep de la 1950 euro plus tva si ajung la 2900 euro plus tva , functie de dotarile solicitate de dumneavoastra.

Vanzari cabine paza si vanzari containere paza acum prin Estpoint, va stam la dispozitie zilnic pentru detalii si oferte pe e-mail office@estpoint.ro sau pe numarul de telefon 0723553684, cabinele pentru paza si containerele de paza pot fi dotate si configurate conform cerintelor dumneavoastra, containerele pentru paza pot fi dotate cu grup sanitar complet inclusiv cabina de dus si boiler electric pentru apa calda.

Pentru vanzari cabine paza societatea noastra asigura transport in Bucuresti si in orice alta regiune a tarii, contra cost, putem asigura si personal pentru descarcare cabina de paza sau camion dotat cu macara pentru descarcare containere de paza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.