Containere premium Estpoint

Containere premium

Productie si vanzari containere premium la Estpoint

Estpoint produce in acest moment si vinde pe piata din Romania containere premium pentru locuit, discutam aici de containere birou, grup sanitar, dormitor, vestiare si containere modulare pentru cladiri, module fabricate in Romania ceea ce reprezinta pentru firma noastra un motiv de mandrie.

Containere premium Estpoint sunt containere cu urmatoarele caracteristici tehnice :

Containere premium

Containere premium

– grosime pereti container 60 mm realizati din panou sandwich de cea mai buna calitate.

– structura de otel cu grosimea minima de 2,5 mm vopsita in camp electrostatic si tratata anticoroziv.

– izolatie in acoperis si podea cu o grosime de 100 mm realizata din vata minerala de mare densitate.

– pardoseala finisata la interior cu parchet trafic greu.

– instalatie electrica compusa din prize, intrerupator si lampi iluminat, cutie de sigurante si panou de conectare containere premium la energia electrica .

– la cerere containerele pot fi dotate cu cabina de dus, cabina wc, lavoar si boiler electric, pisoare sau orice alta instalatie sanitara doriti.

Containere premium sunt containere special concepute pentru a acoperi cele mai exigente cereri si ofera clientilor posibilitatea incadrarii lor in cele mai diverse situatii, containerele sunt modulare ceea ce inseamna ca pot fi folosite pentru constructia cladirilor din containere modulare.

Executam la comanda orice container indiferent de dimensiunea si dotarile solicitate, in standard dispunem pe stoc de containere premium cu lungimi de trei, patru sau sase metri, disponibile imediat pentru livrare pe orice organizare de santier din tara.

Asiguram servicii complete pentru containerele premium comercializate, atat servicii de transport containere cat si servicii tehnice de proiectare cladiri din containere si servicii de reparatii containere.

Asiguram la cerere suport tehnic complet pentru analiza si oferirea unei solutii viabile la nevoile companiei dumneavoastra, va stam la dispozitie cu un personal experimentat care va poate sprijinii pas cu pas in procesul de identificare a solutiei ideale in ceea ce priveste produsele containere premium.

2 comentarii la „Containere premium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.