productie-containere-2014

Productie containere 2014

Productie containere birou in anul 2014

Productie containere birou in anul 2014 la firma Estpoint se va realiza dupa un proiect folosit si in anul trecut dar cu multiple imbunatatiri in ceea ce priveste izolatia containerelor si sectiunea profilelor care vor realiza structura de rezistenta.

Containere birou produse in anul 2014 sunt containere cu o structura de rezistenta solida si care sunt izolate complet atat in pardoseala cat si in structura acoperisului, containerele produse sunt apte pentru utilizare atat iarna la temperaturi scazute cat si vara la temperaturi ridicate, modulele pot fi dotate cu aer conditionat si convector electric pentru incalzire .

productie-containere

productie-containere

Productie containere locuibile  in 2014 :

– productie containere birou  pentru spatii birouri cu o suprafata de la 7,2 metri patrati, dimensiuni 3,000 x 2,400×2,500 metri .

– productie containere dormitor configurate pentru maxim opt paturi ( patru paturi suprapuse in container ) .

productie containere vestiar care au ca destinatie spatii pentru echipare si dezechipare personal.

productie containere sala de mese sau sala sedinta.

– productie containere cu grup sanitar sau containere diverse compartimentaje si dotari.

Avem pe stoc in orice moment, gata pentru livrare, containere standard cu lungimi de trei, patru sau sase metri, cu dotari standard care constau in : instalatie electrica, doua ferestre, o usa si linoleum trafic greu.

Containerele birou pot fi achizitionate in varianta standard dar respectand pozitionarea ferestrelor si a usilor in functie de solicitarea dumneavoastra sau in varianta ” la comanda ” , executia containerului va fi realizata dupa o schita a clientului sau realizata de catre echipa noastra la cererea si indrumarea dumneavoastra.

Estpoint este o companie cu capital integral romanesc prezenta pe piata containerelor din Romania de peste cinci ani, realizam productie containere birou si depozitare, transport containere maritime si containere locuibile, vanzare containere depozitare si containere maritime pentru transport naval.

Pentru detalii productie containere si vanzari module va asteptam cu intrebari si sugestii pe e-mail sau la unul din telefoanele afisate pe site. Productie containere in anul 2014 la Estpoint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.