containere-maritime-depozit

Containere maritime depozitare Bucuresti

Containere maritime depozitare Bucuresti

Intrate pe stoc in aceste zile punem la dispozitia dumneavoastra un lot de containere maritime depozitare in Bucuresti, containerele au urmatoarele dimensiunile 12,000 x 2,400 x 2,590 metri si sunt ca tip containere maritime de 40′ standard.

Avem  pe stoc o cantitate de zece containere stare buna, care pot fi comercializate la un pret

containere maritime depozitare

containere maritime depozitare

redus fata de preturile de lista, containerele prezinta urme de uzura dar nu au defectiuni la sistemul de inchidere, podea sau acoperis.

Containere maritime depozitare in Bucuresti se adreseaza atat firmelor care doresc un spatiu pentru depozitare mobil cat si celor care doresc o constructie metalica rapida pentru organizarea de santier sau la sediul firmei.

Containere depozitare, in general denumite asa, sunt containere maritime scoase din uz naval care asigura conditii optime pentru depozitare, transport si manipulare marfuri si materiale, aceste containere, cum spuneam si mai sus, pot fi folosite cu succes daca au sistemul de inchidere functional, nu prezinta gauri care pot permite infiltrarea apei de ploaie si au o podea nederiorata. Acest tip de containere asigura rezistenta necesara pentru manipularea materialelor in interiorul containerului cu ajutorul stivuitorului.

In foto identificati schita containere maritime depozitare, containerele sunt dotate cu doua usi pe latimea containerului, la unul din capete, care asigura accesul cu materiale si inchiderea securizata a containerului.

Prezenta garniturilor de etansare, intr-o stare buna, permite inchiderea containerului fara riscul patrunderii umezelii, aceste aspecte determina folosirea containerelor, mai ales a celor noi, pentru depozitarea unor materiale sensibile la umezeala sau conditii meteo vitrege.

Avem in acest moment pe stoc containere maritime depozitare pentru care putem asigura la cerere, contra cost, transport si manipulare cu macara pentru descarcare, pentru oferte de pret, cotatie de transport sau detalii tehnice va stam la dispozitie zilnic pe adresa de e-mail, formularul de contact sau la telefon 0723553684, echipa tehnica si cea de vanzari va sta la dispozitie pentru orice informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.