containere-modulare

Containere locuibile modulare

Containere locuibile modulare

Containere locuibile modulare sunt containere locuibile care permit realizarea de cladiri din containere prin imbinarea a doua sau mai

containere locuibile modulare

containere locuibile modulare

multe containere, obtinanduse spatiul dorit cu o destinatie precisa. Containerele modulare au o structura care permite imbinarea containerelor cu ajutorul unor elemente de imbinare, chituri de imbinare care realizeaza atat izolatia termica si hiro a imbinarii cat si ofera rezistenta acestei sectiuni.

Containerele imbinate ofera avantajul unor constructii rapide si mobile , aceste containere pot fi demontate si mutate cu usurinta pe o alta locatie. Modulele locuibile modulare pot fi imbinate atat pe orizontala cat si pe verticala astfel se pot obtine cladiri cu mai multe etaje avand instalatiile sanitare si electrice interconectate.

Containere locuibile modulare difera de containerele standard monobloc tocmai prin posibilitatea adaugarii chitului de imbinare, containerele standard monobloc au in general o structura compacta, sudata de cele mai multe ori, pe cand cele modulare au o structura asamblata prin suruburi care permit desfacerea acesteia si remontajul containerului.

Estpoint produce si comercializeaza containere birou modulare pentru cele mai diverse aplicatii pornind de la containere de mici dimensiuni pentru cabine de paza sau cabine operator, pana la containere birou, containere vestiar sau containere dormitor de mari dimensiuni ( lungime container pana la 12 metri liniari), containere modulare sunt acele module care permit alipirea pe una sau mai multe laturi pentru alcatuirea cladirilor din containere de unu sau mai multe nivele cu scara exteriaoara sau interioara.

Caracteristici tehnice containere locuibile modulare :
– patru piese de colt, sistem twist lock pentru cuplajul containerelor.

Podeaua la containere locuibile modulare este formata de jos in sus din:

– structura metalica profilata la rece , grosime rama 2,5 mm

– tabla zincata dublu faltuita(0,5 mm).

– membrana hidroizolatoare.

– vata minerala norma C1 de 100 mm.

– membrana hidroizolatoare.

– OSB de exterior pentru containere locuibile modulare.

– linoleum trafic greu.

Rezistenta portanta este de 450 kg/m² pentru containere locuibile modulare.

Va stam la dispozitie pentru orice detalii despre containere locuibile modulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.