Casa-containere

Containere pentru constructii case

Containere folosite pentru constructii case

Containere folosite pentru constructii case, containerele maritime si containerele locuibile tip birou au inceput sa fie folosite din ce in ce mai des pentru constructii de locuinte permanente, astfel :

Containere folosite pentru constructii case

Containere folosite pentru constructii case

– containerele maritime sunt folosite ca structura de rezistenta pentru constructie iar – containerele birou ca si cladiri modulare din containere.

Containerele maritime folosite pentru constructii case sunt folosite pentru structura de rezistenta foarte solida si permit ridicarea constructiei foarte rapid. Ulterior containerele folosite sunt placate interior si exterior cu elemente de design si termoizolante.

Containerele birou prezinta avantajul unei constructii rapide, complet finisata inclusiv la cerere si instalatia electrica si instalatia sanitara, dezavantajul este ca nu prezinta aceeasi structura de rezistenta ca cele maritime .

In prezent avem cerereri pentru case de vacanta din containere birou si locuinte permanente din containere maritime. Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare containere !

Locuintele construite din containere maritime sunt constructii modulare care folosesc containerele respective pentru structura de rezistenta, placand de la ideea ca aceste containere prezinta o structura apta sa sustina supraetajarea chiar si pe sapte nivele la capacitate de incarcare maxima, containerele maritime permit suprapunerea in sistem lego ceea ce reprezinta un avantaj major pentru realizarea unor proiecte interesante si indraznete. Folosirea containerelor maritime implica un proiect de placare a acestora atat la interior cat si la exterior, implicit un sistem de izolatie corespunzator. In cele mai multe proiecte se folosesc containere maritime cu inaltimea de 2,890 metri ( containere maritime hc ) deoarece avand aceasta inaltime containerele permit adaugarea izolatiei pe tavan si eventual si in pardoseala, inaltimea utila disponibila fiind chiar si dupa aceste operatiuni suficienta atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Containere folosite pentru constructii case de vazanta sau locuinte permanente, aceste cladiri sunt acele constructii care folosesc containerele locuibile in sistem modular fara a mai adauga elemente de izolatie termica sau fonica si care au marele avantaj ca sunt prevazute din fabrica cu instalatia electrica si cea sanitara, montajul acestor containere se face rapid si da posibilitatea predarii proiectului la cheie. Grosimea peretilor pentru acest tip de containere folosite la constructia de case porneste de la minim 60 mm si poate ajunge pana la 100 mm, structura de rezistenta a containerelor este de minim 2,5 mm, aceasta grosime fiind o conditie esentiala si obligatorie mai ales in cazul in care constructia se realizeaza si cu etaj, pentru detalii containere folosite pentru constructii case va asteptam solicitarile pe e-mail.

Un comentariu la „Containere pentru constructii case

 1. george saftulescu

  Doresc sa aflu pretul pentru constructia gen casa formata din doua containere, constructie care se afla in fotografia de pe site-ul dvs .
  doresc sa montez aceaste containere ca si casa de vacanta in zona arges- mioveni. Doresc sa stiu de asemena daca ele sunt dotate si cu baie!
  In pret va rog mult sa imi detaliati si pretul pt transport si montare pe pozitie. Va multumesc.
  Cu stima,
  George Saftulescu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.