container-second-hand

Containere maritime second hand pe stoc

Containere maritime second hand pe stoc

Societatea Estpoint are in aceasta periaoda containere maritime second hand de 40′ pe stoc, in Brasov, la pret container de 2200 euro plus tva . Livrarea containerelor poate fi asigurata de firma noastra la pretul de 3,2 ron plu tva / km , taxabil dus – intors .

Containere maritime second hand

Containere maritime second hand

Containere maritime second hand sunt containere care  prezinta urme de uzura conform foto alaturate si nu mai au placute csc valide ( containerle nu mai pot fi utilizate in transport naval containerizat). Containerele second hand pot fi utilizate pentru depozitare marfuri generale , materiale pe santier sau diverse utilaje.

Vindem in limita stocului disponibil containere maritime second hand pe stoc la preturi promotionale, containere maritime de 40 picioare si containere maritime de 20 picioare, pentru cotatie de pret containere si transport containere va asteptam cu interes solicitarile pe e-mail sau telefonic pe numerele afisate pe site.

Firma Estpoint are in perioada aceasta containere maritime containere second hand pe stoc la promotie, livram din stoc ultimile patru containere maritime de 40′ Hc la un pret special, promotia este valabila in limita stocului disponibil. Containerele sunt prezente in depozitul de containere maritime Bucuresti sau depozitul containere Constanta si pot fi transportate la cere oirunde in tara cu camioane cu macara din flota proprie.

Containerele pentru depozitare sunt containere maritime cu o rezistenta mare pentru a rezista la transport diverse materiale si produse, depozitare, permit manipulare inclusiv cu stivuitor sau alte urilaje specializate. Containere maritime second hand sunt cutii mari de otel reutilizabile folosite pentru transporturile intermodale , aceste containere sunt prezente pe camioane , vapoare de transport sau vagoane ale cailor ferate. In contextul comertului maritim international, containerul de transport este practic sinonim cu containerul standard de transport intermodal de marfuri.

Containere maritime second hand pe stoc ofertate de firma noastra spre vanzare sunt folosite de cele mai multe ori pentru depozitare marfuri si materiale sau echipamente, sistemul de inchidere solid si structura generala a containerului ofera o securizare buna a incintei ceea ce ofera un avantaj solutiei de depozitare in containere maritime, pentru cotatii de pret containere va rugam sa ne solicitati oferta completa containere maritime second hand, specificati si destinatia finala a containerelor daca doriti cotatie de transport si eventual servicii manipulare cu macara la descarcare, va stam la dispozitie pe e-mail sau la numerele de telefon afisate pe site.

8 comentarii la „Containere maritime second hand pe stoc

 1. Maria Dimofte

  Buna ziua
  Doresc sa cumpar un container maritim second hand,lung de 12 ml,in stare cat mai buna,sa fie adus la Braila si pus pe pozitie.
  In aceste conditii vrau sa stiu :
  – Pretul containerulrui
  – Cata costa transportul si pozitionara acestuia
  – Cand intru in posesia lui daca fac plata imediat
  Aceasta cerere poate fi considerata ca si comanda.
  Va rog sa trimiteti poze pe email.
  Va multumesc.
  Maria Dimofte

  Răspunde
  1. ANTOHI AUREL

   Buna ziua!
   Doresc sa achizitionez un container second – hand, cu lungimea de 12 m, H= 2,90 m, l = 2,40 m.
   Va rog sa-mi precizati:
   – care este pretul ferm solicitat de dumneavoastra pentru container?
   – ce grad de uzura (vechime) au containerele livrate?
   – care este pretul pentru transport pe ruta BRASOV – IASI?
   – care este costul unei macarale pentru descarcare si pozitionare pe amplasament a containerului?
   – in cat timp puteti asigura marfa, la IASI?
   Oferta dumneavoatra imi este necesara azi, 30.04.2015.
   Va multumesc!
   ANTOHI AUREL

   Răspunde
 2. anton

  Buna doresc dou container de 6m lung daca aveti si la ce pret? Puteti si transporta pina la miercurea-ciuc ? Multumesc astept raspunsul dv

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.