containere modulare locuibile

Containere locuibile modulare si cladiri containere

Containere locuibile modulare si cladiri containere

Containere locuibile modulare numim containerele care permit alipirea a doua sau mai multe pe lungimea containerului sau pe  latimea acestuia pentru realizarea de cladiri modulare pe unul sau mai multe nivele. Containere modulare le identificam in mod simplu prin aspectarea elementelor de imbinare intre acoperis si stalpii de rezistenta, daca aceste elemente sunt sudate categoric nu discutam de containere modulare ci de module monobloc care pot fi utilizate in mod independent, acestea nefiind construite pentru realizare de cladiri din containere, acest aspect este deosebit de important mai ales in cazul achizitionarii containerelor second hand. Fireste ca si elementele care formeaza imbinarea intre stalpii de rezistenta si pardoseala containerelor nu trebuie sa prezinte urme de sudura la imbinare, prinderea se face prin suruburi care permit reasamblarea elementelor de rezistenta si implicit a peretilor containerului in functie de un nou proiect.

containere locuibile modulare

Containere locuibile modulare

Containere locuibile modulare produse in Romania sunt containere cu preturi mai ridicate comparativ cu cele monobloc deoarece structura de rezistenta a containerului este mult mai solida, astfel prevazuta din proiectare pentru a suplini lipsa unui perete pe latura de imbinare a containerelor.

Ceea ce astazi gasim pe piata ca si containere locuibile modulare la preturi foarte mci in mod categoric sunt numite asa doar pentru reclama, un container cu rama sub doi milimetri grosime nu vor avea un comportament ok atunci cand este folosit pentru cladiri modulare din containere.

Containere locuibile modulare produse de Estpoint sunt containere de calitate superioara, izolatia este prezenta atat in pardoseala cat si in tavan, avem o rama a containerului cu o grosime de minim 2,5 milimetri si o izolatie care variaza intre 60 milimetri si 100 milimetri asigurand un comportament bun a containerului atat la temperaturi ridicate cat si iarna la temeraturi scazute, la cerere dotam aceste containere modulare cu instalatie de aer conditionat pentru climatizare si convectoare electrice pentru incalzire.

2 comentarii la „Containere locuibile modulare si cladiri containere

 1. Raileanu Cosmin

  Buna ziua
  Suntem interesati de 3 cadre pentru container de 12m si 1 cadru de 6 m
  Pot fi si second hand
  Dorim pret cu TVA inclus si deductibil cu transport inclus si eventual descarcare in Jud Prahova pe centura Ploiestiului Comuna Blojoi.
  Multumim!

  Răspunde
 2. Dorin Pruna

  Buna ziua,
  M-ar interesa, deocamdată, 2 containere modulare de 20′ la care se pot demonta 2 pereti laterali si sa se poată realiza o singura incinta. Va rog dați-mi detaliile tehnice: grosime tabla, stâlpi de susținere, izolatie si prețul cu transport pana la Zimnicea, Teleorman.
  Va multumesc !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.