containere-organizare-santiernti

Containere santier

Containere santier

Avem pe stoc containere santier pentru organizarile de santier din orice zona a tarii, putem onora comenzile pentru containere depozitare si containere birou indiferent de cantitatea solicitata sau complezitatea proiectului realizat.

Containerele santier sunt generic denumite atat containerele maritime cat si containerele louibile tip birou, toate aceste module au rolul de a oferi solutii rapide si mobile pentru necesarul de spatiu pentru depozitare sau spatiu locuibil : dormitor, birou, grup sanitar sau sala de sedinta, aplicatiile fiind din cele mai diverse si sta la alegerea clientilor destinatia in cadrul organizarilor din satiere.

Containere maritime pentru depozitare comercializate in Romania sunt containerele de 20′ sau cele de 40′, module metalize cu un inalt grad de rezistenta si sistem de inchidere etans care ofera posibilitatea depozitarii sau transportului de marfuri si materiale in conditii de siguranta, atat rutier cat si naval.

Containere locuibile sunt module izolate si dotate cu instalatie electrica, ferestre si usi , la cerere aer conditionat si elemente de incalzire electrice, grupuri sanitare complet dotate sau diverse alte dotari in functie de solicitarile clientilor nostri.

Pret containere santier si costuri transport si manipulare se poate afla prin contactarea telefonica a departamentului de vanzari sau prin e-mail la office@estpoint.ro, preturi containere santier difera in functie de lotul din care face parte modulul, starea tehnica a acestuia si dotarile existente.

Serviciile de manipulare si transport containere santier vin in intampinarea clientilor care nu dispun de utilaje proprii pentru transport, incarcare si descarcare, aceste servicii rezolva problema identificarii a cel putin doua utilaje necesare mutarii unui container santier, discutam aici de camion dotat cu macara sau autocamion platforma si o macara prezenta la descarcare in locatia de destinatie.

Solicitati acum pret containere santier si cotatie pret transport, livrare imediata oriunde in tara,asiguram personal specializat si calificat pentru montajul si transportul produselor containere santier, va stam la dispozitie pentru detalii si informatii suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.