Containere birou variante constructive

Tipuri containere birou si variante constructive

Tipuri Containere birou, containere birou dupa dimensiune container.

Tipuri containere birou :

Container cu dimensiunea de 3,000 x 2,400 x 2,500 metri, doatat cu usa si fereastra, instalatie electrica si linoleum trafic greu.

Container cu dimensiunea de 4,000 x 2,400 x 2,500 metri, doatat cu usa si fereastra, instalatie electrica si linoleum trafic greu.

Container cu dimensiunea de 5,000 x 2,400 x 2,500 metri, doatat cu usa si fereastra, instalatie electrica si linoleum trafic greu.

Container cu dimensiunea de 6,000 x 2,400 x 2,500 metri, doatat cu usa si doua ferestre, instalatie electrica si linoleum trafic greu.

Tipuri Containere birou, containere dupa destinatia acestora si dotari speciale.

Tipuri containere birou

Tipuri containere birou

Containere grup sanitar, module dotate cu cabine wc, lavoare, pisoare si cabine de dus, in functie de proiectul solicitat de client, numarul acestor cabine depinde de lungimea containerului si de solicitarea dumneavoastra.

Containere dormitor, sunt dotate cu usa si fereastra astfel piozitionate incat sa putem aseza la interior pana la patru paturi suprapuse.

Container sala de mese, de obicei se folosesc doua containere maodulare unite pe lungime.

Container vestiar, la acest tip de container folosim ferestre tip iluminator pentru a asigura intimitatea personalului dar si o iluminare naturala a interiorului pe timp de zi.

Container sala de sedinta dimensionat pentru un numar de persoane estimat, se pot folosii doua sau trei containere modulare alipite pe lungime.

Modulele locuibile sunt de doua tipuri constructive : module locuibile cu structura solida si izolatie completa si module cu structura mai slaba si izolatie partiala in pardoseala sau acoperis. Estpoint comercializeaza containere cu rama solida si izolatie completa, nu avem pe stoc variante economice deoarece am constatat o nemultumire a clientilor pentru acest tip de containere subdimensionate.

Va stam la dispozitie si pentru alte informatii si detalii privind produsele containere birou sau variante constructive ale acestor tipuri de containere, punem la dispozitia dumneavoastra camioane pentru transport si personal specializat pentru montaj sau demontaj containere birou, tipuri containere birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.