containere-birou-organizare

Containere birou pentru organizari de santier

Containere birou pentru organizari de santier

Containere birou pentru organizari de santier, containerele sunt folosite des pentru organizari de santier, solicitarile clientilor nostri sunt atat pentru containere organizare de santier pentru birouri, containere dormitoare sau containere depozitare.

Containerele pentru organizari de santier sunt solutii rapide pentru a obtine spatii de birouri, sali de mese, sali de sedinta, laboratoare, dormitoare sau orice alt spatiu dorit, cu posibilitatea de a muta aceste spatii, la nevoie in o alta locatie.

Containere birou pentru organizari de santier pot avea diverse dimensiuni, in standard aceste containere pornesc ca lungime de la 3,000 metri si pot ajunge la 12,000 metri, containere birou pentru organizari de santier pot fi modulare sau monobloc, cele modulare permit alipirea containerelor si constructia de cladiri din containere, cele monobloc vor fi utilizate independent.

Este foarte important sa stabilim de la faza de proiect daca, in viitor vom dori sau nu sa combinam containerele achizitionate, trebuie sa cunoastem ca aceste containere monobloc nu permit constructii complexe ci doar cladiri simple.

Proiectarea si achizita de containere birou pentru organizari de santier, trebuie sa se axeze pe stabilirea configuratiei optime a containerelor, in multe situatii se

Containere birou pentru organizari de santier

Containere birou pentru organizari de santier

opteaza pentru containere independente si se pierd din vedere avantajele oferite de o cladire care poate oferii interconectare intre birouri si departamente.

Containere birou pentru organizari de santier la Estpoint

Cladirile din containere birou pentru organizari de santier pot fi proiectate si executate pe unu sau mai multe nivele, in general se opteaza pentru parter si etaj, cu scara exterioara sau interioara pentru acces la etajul superior.

Avantajele scarii interioare sunt evidente, consta in accesul pe timp nefavorabil  fara a iesi direct afara, dezavantajul fiind ca pierdem o suprafata interioara destul de mare pentru montajul acestei scari.

Containere birou pentru organizari de santier pot fi containere noi sau containere second hand, containerele second hand nu permit, in general, imbinarea containerelor  deoarece containerele second hand pot fi de diferite tipuri si modele.

Pentru detalii si informatii privind containere birou pentru organizari de santier va stam la dispozitie pe numarul 0723.553.684 sau pe e-mail office@estpoint.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.