containere-birou-monobloc

Containere birou modulare

Containere birou modulare producator si  vanzari containere

Vanzari containere birou modulare diverse dimensiuni si compartimentaje, compania noastra produce si comercializeaza containere birou modulare si monobloc, containere birou cu grup sanitar si containere pentru sala de sedinte.

Producem containere dormitor si containere modulare pentru cladiri containere, avem in permanenta pe stoc containere cu dimensiunile de 3.088, 4.088 sau 6.088 metri lungime cu 2.400 metri latime si 2.400 m inaltime.

Containere birou si dotari standard :

– instalatie electrica, avem in standard prize, intrerupatoare, tablou sigurante si tablou conectare exterior.

– linoleum trafic greu pe pardoseala

– o usa cu rupere termica

– o fereastra cu geam termopan, rotobasculanta

containere birou modulare

containere birou modulare

Containere birou tip manager sunt containere birou dotate cu usa, fereastra, instalatie electrica si grup sanitar cu un vas wc si un lavoar cu oglinda, aceste containere birou sunt solicitate pe santiere si pentru diverse aplicatii datorita dotarii standard cu grup sanitar care aduce un plus, clientul nu mai este pus in postura sa achizitioneze sau sa inchirieze toaleta ecologica sau un container sanitar separat.

Aceste tipuri de containere birou se folosesc si atunci cand se doreste utilizare unui grup sanitar separat pentru o anumita parte a personalului, independent ce celalalte containere grup sanitar.

Avem pe stoc si containere birou second hand, la aceste containere birou nu mai putem discuta de modularitate deoarece containerele sunt diferite si nu pot in mod curent sa fie imbinate cu ajutorul kitului de cuplare containere.

In general, pentru spatii mai mari, avem pe stoc cldiri din containere birou, compuse din doua sau mai multe containere birou cuplate pe latura de sase metri.

Transportul pentru containere birou noi sau second hand poate fi asigurat de compania noastra la preturi competitive, cu camioane dotate cu macara, asiguram transport containere birou in orice reginune a tarii : Bucuresti, Brasov, Arad, Cluj, Craiova, Iasi, Constanta, Timisoara si orice alt oras.

Pentru detalii si oferta containere birou nu ezitati sa solicitati o oferta pe e-mail sau telefonic la datele de contact.

Un comentariu la „Containere birou modulare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.