containere

Cauti containere ?

Cauti containere spre cumparare, nu ai gasit inca o oferta buna si pret containere ?

Cauti containere pe internet ?

Cauti containere pe Google si nu stii inca ce oferta sa alegi din zecile de variante existente pe piata ? Putem sa te ajutam daca si tu doresti acest lucru, pentru aceasta te rugam sa ne trimiti ce tip de containere cauti si ce doresti sa faci : sa cumperi sau sa inchiriezi. Poti face acest lucru pe email sau telefonic, unul din colegii nostri te vor sprijini cu informatii pentru ca procesul de cumparare sau inchiriere sa se desfasoare rapid, sa achizitionezi containere de calitate si sa beneficiezi de serviciile dorite.

Cauti containere birou ?

Iti putem oferi noi variantele dorite astfel avem la dispozitia dumneavoastra stocuri de containere locuibile tip birou varianta economica sau varianta premium. Containerele birou sunt identice ca si aspect, in general, indiferent ce producator alegem insa, diferenta o face structura de rezistenta a containerului, grosimea peretilor si izolatia din pardoseala si acoperis. Suntem aici sa te ajutam asa ca apeleaza cu incredere la Estpoint.

Cauti containere maritime pentru depozitare ?

cauti containere

cauti containere

Stocurile de containere maritime pentru depozitare sunt pregatite in permanenta pentru livrarea catre dumneavoastra indiferent de cantitatea dorita si tipul de container ales, avem pe stoc atat containere de 20 picioare cat si containere maritime de 40 de picioare .

Doresti container pentru transport naval cu placute csc valabile si nu vrei sa risti sa incarci marfurile intr-un container care nu ai garantia ca va putea fi transportat pe vapor, acest lucru deoarece nu cunosti procedurile pentru transportul containerizat maritim ? Iata inca un motiv sa apelezi cu incredere la echipa noastra.

Nu mai cauta, ai ajuns unde trabuie , o echipa de profesionisti sta la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa si a va ghida pe tot parcursul achizitiei, puteti reduce substantial timpul de cautare si puteti opta pentru servicii la standard european.

Va stam la dispozitie atat pe email cat si pe numarul de telefon afisat pe site pentru orice intrabare sau informatie legata de cauti containere, atunci cand cauti containere .

Un comentariu la „Cauti containere ?

  1. valentin rizea

    doresc crearea unui spatiu de productie alimentara de c.ca 150 m.p. folosind containere maritime second-hand, care ar trebui unite intre ele si creat un open space de 10.5 m/ 15 m. urmand a fi amenajat si compartimentat ulterior conform standardelor in vigoare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.