Constanta-containere

Containere in Bucuresti si Constanta

Containere in Bucuresti si Constanta

Containere in Bucuresti si Constanta acum pe stoc, depozit de containere in Constanta si depozitul de containere din Bucuresti au acum pe stoc containere pentru depozitare, containere maritime noi si containere second hand de 20′ si 40′, in orasul Constanta avem pe stoc si containere depozitare tip maritim de 40′ HC.

Containere depozitare cu dimensiunile de 6,042×2,400×2,590 metri, varianta second hand de vanzare in Bucuresti la preturi competitive, pentru oferta containere si pret transport containere pena la locatia dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe e-mail sau telefonic, consilierii nostri de vanzari va stau la dispozitie pentru toate informatiile solicitate.

Containerele second hand comercializate sunt in stare buna, fara gauri sau deteriorari, orice container second hand prezinta urme de uzura si rugina dar care se incadreaza in criteriile necesare containerelor pentru depozitare.

Firma noastra vinde din aceste depozite si containerele pentru transport naval care pot fi utilizate pentru transportul de marfuri in trafic maritim catre orice destinatie la nivel mondial. Suntem reprezentantii unor companii internationale care comercializeaza containere maritime pentru transport naval si oferim toate acreditarile si verificarile in domeniu pentru siguranta transporturilor dumneavoastra in regim naval.

Bucuresti-containere

Bucuresti-containere

Containere de vanzare in Bucuresti :

– containere maritime second hand de 20′.

– containere maritime second hand de 40′.

– containere birou noi, cu dimensiuni de 6×2,4×2,5 metri .

– containere birou second hand diverse dimensiuni.

Containere de vanzare in Constanta :

– container maritim second hand de 20′.

– container maritim second hand de 40′.

– container birou noi, cu dimensiunile de 6,000×2,400×2,500 metri .

– container birou second hand.

Pentru detalii privind cotatiile de pret va asteptam cererile concrete, analizam si raspundem rapid la orice solicitare, oferim informatii complete privind alegerea solutiei optime pentru containerele care urmeaza sa le utilizati, cotatii de pret transport pentru containere, analizam proiecte complexe pentru organizari de santier sau diverse aplicatii in care utilizati containere depozitare sau containere birou, oferim si servicii de inchiriere containere, va stam cu placere la dispozitie la numarul de telefon 0723-553-684 sau pe e-mail office@estpoint.ro .

 

Un comentariu la „Containere in Bucuresti si Constanta

  1. ioana

    Buna, as dori si eu sa stiu cit coasta un containar maritim si daca il aduceti voi acasa eu sint din Tecuci Judetul Galati.
    Astept raspuns de la voi, Ioana.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.