Containere > Casa din containere > Case modulare sau din lemn
case modulare lemn

Case modulare sau din lemn

Containere > Casa din containere > Case modulare sau din lemn

Case modulare sau construite din lemn

Case modulare din containere construite in tara noastra nu sunt foarte multe iar subiectul a fost dezbatut pe foarte multe forumuri si directoare de articole.

Mai jos va prezentam si o analiza a principalelor avantaje ale constructiilor de case modulare din material lemnos.

Ca o alternativa excelenta pentru o constructie rapida si cu caracteristici termice excelente, un aspect placut si natural, ecologice si ieftine.

Principalele avantaje ale caselor construite din material lemons

Pretul scazut fata de alte tipuri de constructii.

Acesta este unul din cel mai puternic factor, care influenteaza deciziv analiza si proiectul cu privire la tipul de casa construit.
Pretul constructiilor pe lemn variaza intre 80 si 100 euro/ metro patrat pentru o costructie la rosu.

Si intre trei sute si treisute cincizeci euro pe metru patrat pentru o constructie la cheie.

La o prima analiza, cu aproximativ 40000 euro iti poti construi o casa de 100 metri patrati, complet finisata.
Pretul acestui tip de constructii este foarte atragator si clar, foarte scazut fata de celelalte tipuri de constructii.

 

case modulare
case modulare

Timpul de executie foarte mic comparative cu solutiile alternative
– timpul necesar constructiei unei case modulare din lemn la cheie este de maxim 100 de zile de la demararea lucrarilor.
– se pot executa în orice anotimp, din acest punct de vedere, intrece de departe alte tipuri de constructii.

 

Eficienta caselor din lemn din punct de vedere termic

– materialul lemons este un material poros. Pastreaza caldura pe timp de iarna si asigura o temperatura placuta la interior vara.
– structura lemnului contine bule de aer. Acest aspect limiteaza abilitatea de a conduce caldura si ajuta la reducerea energiei necesare pentru incalzire.
– materialul lemnos este un foarte bun izolator termic astfel ca vom face economie pentru incalzirea locuintei pe timpul iernii.
– consumul de energie consumat pentru incalzire este redus cu pana la jumatate fata de solutiile constructive clasice intalnite in Romania.
– materialul lemnos este un excelent izolator termic. Rezistenta pe care o opune trecerii unui flux termic este de trei sute de ori mai mare decat a metalului si de 10 ori mai mare decat a prefabricatelor din beton.
– acest tip de constructie asigura un comfort termic excelent indiferent de anotimp. Casele din lemn fiind calduroase in anotimpul friguros si racoroase vara.
Temperatura medie a peretilor, chiar si iarna, este de 18 grade comparativ cu cinci grade la peretii din zidarie clasica.

Flexibilitate constructiilor din lemn
– daca materialul lemnos este de o calitate buna si casa construita este corect proiectata, in cazul unui cutremur casele din lemn au o flexibilitate mai mare.

– materialul lemons este un material elastic ce asigura rezistenta constructiei la seisme cu magnitudine de peste opt grade pe scara Richter.

Indiferent de tipul de case modulare ales, construite din containere sau din lemn, ori pe structura metalica, avantajele si dezavantajele acestor constructii trebuiesc analizate temeinic. Astfel incat decizia noastra sa fie una potrivita pentru nevoile si dorintele noastre.

Ne gasiti prin formularul online!

Vedeti si sectiunea cabine paza Ramnicu Valcea!

Scroll to Top
Call Now Button