pozitionarea containerelor

Pozitionarea containerelor la pozitie

Pozitionarea containerelor la pozitie

Pozitionarea containerelor la pozitie si executarea montajului containerelor birou si a containerelor maritime.

Containerele maritime si modulele birou sunt asezate la pozitie cu ajutorul macaralei urmarindu-se planeitatea celor patru colturi ale containerului astfel incat functionarea acestuia sa nu fie deficitara din cauza eventualelor flexari ale structurii de rezistenta.

Containerele maritime pentru depozitare pot fi asezate pe urmatoarele tipuri de structuri :

  • platforma betonata, reprezinta una din cele mai bune solutii deorece controlul liniaritatii suprafetei se poate controla atent in procesul de turnare.
  • platforma pietruita si tasata, este o solutie care implica verificarea atenta cu ajutorul bolobocului in momentul asezarii containerului si suplimentarea pe colturile acestuia a asezarii cu pene metalice de reglaj.
  • borduri solide, o varianta rapida si viabila, permite asezarea containerului cu posibilitatea reglarii acestuia in momentul pozitionarii.
  • grinzi de lemn, se recomanda tratarea acestora pentru evitarea imbibarii cu apa, aceasta solutie este provizorie si nu prezinta garantie pentru o perioada mai lunga de unu sau doi ani.
pozitionarea containerelor

pozitionarea containerelor

Pozitionarea containerelor birou la pozitie se executa similar celor maritime, in cazul acestor containere se impun conditii speciale de montaj si planeitate in cazul constructiilor din containere modulare unde asezarea containerelor este esentiala in montajul cladirii.

In ambele situatii, indiferent de tipul de container, nerespectarea regulilor de verificare si pozitionarea containerelor duce la functionarea defectuasa a elementelor componente, astfel :

– ferestrele containerelor birou pot prezenta dereglari la deschidere si inhidere.

– usile containerelor birou si a celor maritime nu se vor inchide etans, incuietoarea poate sa nu functioneze perfect.

– asezarea marfurilor in containerele maritime pentru depozitare va prezenta inclinatii care in unele situatii pot ridica probleme.

Indiferent de tipul suprafetei pe care se executa pozitionarea containerelor putem identifica solutia optima pentru asezarea acestora in cele mi bune conditii si executarea unei lucrari de calitate, personalul nostru prezent la descarcarea modulelor va vor sprijinii astfel incat sa realizati acest montaj in conditii de siguranta si cu un efort financiar minim pentru rezolvarea acestei situatii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.