cabine-modulare-est

Cabine modulare

Cabine modulare la Estpoint

Cabine modulare de vanzare la Estpoint, oferim gama completa de cabine modulare, avem pe stoc atat toalete ecologice cat si cabine modulare pentru paza, acete tipuri de cabine sunt folosite pentru organizarile de santier sau pentru personalul de paza si control in punctele de acces, case de bilete, intrari in institutii si firme.

cabine-modulare

cabine-modulare

Cabine modulare tip toaleta ecologica : sunt cabine din fibra de sticla care ofera o solutie rapida pentru grupuri sanitare chiar si acolo unde nu avem sistem de canalizare sau alte urilitati.

Cabine modulare tip cabine de paza : sunt produse din fibra de sticla si acopera o gama diversa de dimensiuni astfel incat sa oferim solutii pentru orice solicitare de cabine modulare din partea clientilor nostri.

Cabine de paza oferite de Estpoint sunt produse in conformitate cu standardele de calitate europene si pot garanta o perioada lunga de functionare in regim normal. Cabinele de paza pot fi comandate direct din stoc sau pentru comenzi speciale acestea vor fi produse intr-un timp scurt.

Oferim toalete ecologice pentru orice locatie din tara, putem livra orice cantitate si orice tip de cabina catre orice destinatie, reusim sa oferim clientilor nostri satisfactia unor servicii de calitate si produse competitive.

Cabinele modulare pot fi asezate la montaj pe orice tip de sol, este recomanat pe cat posibil ca acestea sa fie asezate pe borduri sau dale de beton, fundatie de beton sau un teren drept fara posibilitatea ca apa de ploaie sa balteasca.

Cabine modulare si transport cabine modulare cu camioane specializate, punem la dispozitia clientilor nostri, la cerere, camioane cu macara pentru manipulare, oferim servicii de transport si manipulare cabine modulare oriunde in tara.

Va rugam s ane contactati pentru orice informatii suplimentare privind cabine modulare, oferte de pret sau detalii tehnice, cotatii de transport sau situatia stocurilor pentru stabilirea unui termen de livrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.