Cabine paza in Bucuresti

Cabine paza Bucuresti

Cabine paza Bucuresti de vanzare

Vindem cabine paza Bucuresti si zonele limitrofe, asiguram transport si la cerere, chiar manipulare pentru cabinele de paza comercializate, producem si oferim cabine de paza diverse dimensiuni si dotari.

Avem in permanenta pe stoc urmatoarea gama de cabine paza cu livrare

rapida in Bucuresti :

Cabine paza Bucuresti

Cabine paza Bucuresti

  • cabine paza dimensiuni 2200x1500x2400 mm.
  • cabine paza Bucuresti dimensiuni 2200x2200x2400 mm.
  • cabine paza modulare dimensiuni 2700x1500x2400 mm.
  • cabine de paza Bucuresti dimensiuni 2700x2200x2400 mm.
  • cabina paza Bucuresti dimensiuni 2700x1500x2700 mm.
  • cabine de paza cu grup sanitar propriu.
  • toalete ecologice vidanjabile si toalete ecologice racordabile la canalizare.
  • cabina portar tip container pe structura metalica, peretii realizati din panou sandwich si dotata cu ferestre geam termopan grosime sistem 24 mm.

Preturile actualizate pentru aceste cabine modulare pot fi obtinuta rapid prin formularul de contact de pe site, pe e-mail office@estpoint.ro sau la telefonul afisat.

Oferta pentru cabine paza Bucuresti vine in intampinarea cererilor pentru spatii cu destinatie personal de paza, vanzari bilete pentru evenimente sau puncte de acces in institutii si firme. Fireste ca utilizarea acestor cabine nu se limiteaza doar la aceste aplicatii, modul de utilizare si destinatia cabinelor de paza modulare este diversa si sta la alegerea clientilor nostri.

Pentru transport cabine paza oferim o flota de trei camioane pentru transporturi ale comenzilor mai mari sau masini de tonaj mic pentru transportul individual al cabinelor.

Cabinele de mici dimensiuni pot fi manipulate la descarcare cu forta umana sau stivuitor, pentru cabinele cu dimensiuni mai mari propunem transportul cu camioanele de mare capacitate care sunt dotate si cu macara pentru manipulare.

Asezarea cabinelor la pozitie si montajul acestora se face relativ usor, daca platforma pe care asezam cabinele de paza este betonata sau pietruita asezarea nu necesita amenajari speciale, se va evita montarea cabinelor de paza direct pe pamant, fara un suport drept si care sa izoleze cabina fata de pamant.

Alimentarea cu energie electrica a cabinelor de paza se face simplu, cabina este doata cu un cablu de alimentare care se poate conecta direct la reteaua electrica, cabinele modulare comercializate au in standard tablou electric dotat cu sigurante fuzibile.

Pentru cabine paza Bucuresti va asteptam cu interes cererile de oferta !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.