module-locuibile-cladiri

Module locuibile modulare

Module locuibile modulare

Comercializam si producem module locuibile modulare pentru constructia de complexe sau cladiri din containere, ne adresam cu aceste produse firmelor care au ca proiect organizari de santier complexe, cladiri de birouri sau dormitoare, aceste module pot fi dotate cu instalatii sanitare sau pentru bucatarie si pot fi proiectate sa reziste inclusiv la supraetajare.

Cladirile din containere sunt spatii construite rapid din module locuibile

modulare care pot avea ca destinatie urmatoarele functii :

– containere pentru birouri.

module locuibile modulare

module locuibile modulare

– dormitoare cu grupuri sanitare individuale.

– dormitoare cu grupuri sanitare comune.

– vestiare.

– sali de sedinta sau sala pentru servit masa.

– grupuri sanitare dotate cu wc, lavoare, pisoare sau cabine dus cu boiler electric pentru apa calda.

Asiguram proiectarea si montajul cladirilor modulare din containere, transportul cu camioane specializate si personal tehnic specializat pentru lucrarile specifice, materialele folosite pentru productia containerelor sunt de cea mai buna calitate astfel incat cladirea sa suporte supretajare in conditii de mediu solicitante.

Spatiile interioare pot fi compartimentate in functie de cerintele dumneavoastra, ca modul standard pentru executarea constructiilor s-au folosit pana in prezent module cu dimensiunea de 6,000×2,4000×2,500 metri sau module de 12,000×2,4000×2,500 metri.

Realizarea unei constructiii din module locuibile modulare supraetajata necesita o proiectare atenta a structurii de rezistenta mai ales pentru primul nivel astfel incat structura sa fie proiectata cu o rezerva de rezistenta pentru fortele suplimentare care pot aparea in perioada de utilizare : zapada abundenta, vant puternic sau ploi si furtuna.

Nu este suficient ca masura de siguranta pentru stabilitatea containerelor folosirea de module standard individuale care nu au fost special proiectate pentru a suporta un al doilea nivel si suplimentar conditiile extreme de mediu, de aceea recomandam studierea atenta a fiecarei variante constructive intalnite in piata si alegerea acelei solutii care prezinta un memoriu tehnic amanuntit sirelevant pentru stabilitatea si functionarea acestei constructii din module locuibile modulare.

Pentru detalii si informatii tehnice, cotatii de pret module locuibile modulare sau servicii de transport si montaj va stam la dispozitie prin una din metodele de contact prezente pe site.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.