promotie-containere

Containere ieftine la Estpoint

Containere ieftine la Estpoint

Vanzari containere ieftine la Estpoint, containere maritime de 40′ la o promotie de pret containere redusa cu circa 20 la suta din pretul de lista, containerele sunt in stare foarte buna si pot fi folosite cu succes pentru depozitare materiale singurul asa is incovenient fiind ca nu pot fi folosite pentru transport maritim de marfuri.

containere-ieftine-la-Estpoint

containere-ieftine-la-Estpoint

Containere ieftine la Estpoint se refera la containerele de marfa apte pentru depozitare cu lungimea de 12 metri, latimea de 2,4 metri si inaltimea de 2,59 metri, sunt containere maritime de 40′ standard, containere aflate intr-o stare foarte buna de functionare cu un grad redus de uzura.

Pentru oferta de pret containere ieftine la Estpoint va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0723-553-684 sau pe e-mail la office@estpoint.ro, personalul nostru care incadreaza echipa de vanzari va sta la dispozitie pentru detalii si informatii complete privind aceasta promotie.

Stocul pentru prezenta promotie de containere ieftine este limitat si vom sustine promotia pana la epuizarea acestui stoc de containere.

Containerele maritime de 40; sunt containere metalice apte pentru depozitare marfuri in conditii de siguranta, aceste containere preinta un grad redus de uzura, sistem de inchidere functional si garnituri etanse care asigura conditii optime pentru depozitare marfuri si materiale in organizarile de santier si sedii de firma.

Transportul de containere ieftine la Estpoint poate fi asigurat, la cerere – contra cost , de catre compania noastra catre orice regiune a tarii, avem in dotare un parc auto de camioane cu macara care pot transport, manipula si descarca orice tip de containere maritime, inclusiv containere maritime de 40′ din prezenta oferta.

Containere ietfine la Estpoint, containere maritime de 40′ aflate la promotie de pret, va asteptam cu interes orice cerere de oferta la care vom raspunde cu promptitudine si in timp util astfel incat dumneavoastra sa aveti toate informatiile si detaliile necesare unei achizitii de containere, transport containere si servicii pentru containere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.