vanzari-containere-transpor

Vanzari containere maritime pentru transport

Vanzari containere maritime pentru transport

Estpoint vinde atat containere second-hand si containere  noi pentru transport marfa intr-o gama completa de dimensiuni, desene si modele, in Romania, vanzari containere maritime pentru transport.

Exista numeroase modele de containere maritime pentru transport dar,  majoritatea sunt asa numitele containere van uscate, aceste containere ofera conditii pentru a  transporta marfuri generale .

Exista de asemenea modele de containere frigorifice pentru transportul marfurilor, fie congelate sau refrigerate care sunt in general denumite containere speciale,aceste containere maritime fiind special concepute pentru anumite marfuri .

Vanzari containere maritime pentru transport

Vanzari containere maritime pentru transport

Toate containerele de transport maritim sunt conforme cu standardele internaționale , cum ar fi Iso , Uic , Tir , si Csc . Estpoint va sta la dispozitie pentru a va recomanda tipul de container necesar si perfect adaptat pentru transportul marfurilor dumneavoastra, oferim containere de calitate la preturi competitive.

Estpoint are relații directe cu marii producatori de containere maritime la nivel european si  prin urmare, putem oferi preturi competitive si un control atent al calitatii containerelor vandute.

Utilizam inspectii pentru containere maritime pentru transport, colaboram cu inspectori acreditati care sunt locati in principalele fabrici de containere, putem specifica cerintele exacte ale clientului si se ne asiguram ca acestea sunt indeplinite.

Putem comanda loturi de containere de transport maritim direct din fabrica si sa organizeze livrarea la locația aleasa de dumneavoastra indiferent unde solicitati acest lucru : in tara sau in strainatate.

Construite cu indeplinirea tuturor standardelor de calitate in vigoare containerele comercializate de noi sunt potrivite fie ca spatii de depozitare securizate sau pentru transportul maritim de marfuri.

Toate containerele noastre noi sunt construite pentru urmatoarele specificații :

  • vanzari containere maritime construite pentru utilizare in mediu marin – fabricate din oțel rezistent la coroziune.
  • protejate cu vopsea grad marin.
  • dotate cu ventilație suplimentara.
  • vanzari containere maritime echipate cu sistem modern de inchidere.
  • gama completa de culori.
  • containerele permit supraetajarea si stivuirea.

Pentru detalii si oferte vanzari containere maritime va stam la dispozitie pe email sau la unul din telefoanele afisate pe site, echipa noastra va poate oferii orice informatie aveti nevoie in procesul de achizitie containere maritime pentru transport sau pentru depozitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.