Containere Estpoint

Containerele Estpoint Romania

Containerele Estpoint in Romania

Estpoint este unul din principalii furnizori de containere locuibile, containere depozitare, cabine de paza si containere maritime in Romania, servicii de publicitate pentru transportatori si nu numai, servicii de transport containerizat, toate aceste produse si servicii ne-au pus pe un loc fruntas in lista firmelor din aceste domenii de activitate.

Containerele Estpoint pot fi gasite in organizarile de santier si in incinta firmelor din  orasele tarii . Am primit recunoastere pentru dezvoltarea noastra dinamica si de succes in afaceri , precum si pentru inovatii avansate de catre autoritati avizate si fireste, de catre clientii nostri care au fost multumiti de produsele noastre si ne-au transmis un feedback pozitiv in urma folosirii produselor si a serviciilor companiei noastre.

De ce sunt containerele Estpoint cea mai buna  alegere pentru dumneavoastra ?

containerele estpoint

containerele estpoint

Proiectele si experienta noastra acumulata prin productia si vanzarea a peste 300 de containere  anual, in tara si in statele invecinate.

In productia de containere folosim de otel galvanizat, cele mai avansate  materiale pentru izolare termica ( spuma poliuretanica , vata minerala, etc ) si produse de inalta calitate.

Containerele Estpoint au gama larga de utilizare , mai ales in constructii si locuinte .
Oferim containere birou pentru santierele de constructii ,  spatii birouri temporare,  producem locuinte dintr-un singur container sau cladiri din containere : gradinite, scoli , etc .

Containerele Estpoint vanzari

Vindem gama completa de containere :  containere depozitare, containere sanitare sau toalete publice, containere facilitati permanente clinici medicale, centre de sanatate, containere tip bucatarie pentru santierele de constructii, containere telecomunicatii specifice pentru companiile de telefonie mobila sau fixa, link-uri de radio, emitatoare, containere mobile pentru restaurante, fast-food, baruri, etc.
Estpoint  produce containere in Romania, avem depozit situat in apropiere de portul maritim Constanta, care este un bun punct logistic pentru transportul maritim pentru diferite tipuri de containere pentru destinatii din intreaga lume. Containerele Estpoint sutn produse de calitate certificate la nivel european, produse in conformitate cu standardele in vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.