Vanzare containere santier

Vanzare containere santier

Servicii vanzare containere santier

Modulele pentru locuit sau cele pentru depozitare cunoscute ca si containere santier, implicit solicitarile pentru servicii de vanzare containere santier se refera la productia si vanzarea de containere birou si vanzari containere depozitare, acest termen de container santier provine din utilizarea initiala a containerelor locuibile tip birou sau dormitor si a celor pentru depozitare in aplicatiile specifice de santier si pentru organizarile de santier. Pana mai de curand, termenul de continere era folosit sub titulatura de baraci pentru santier, evolutia mterialelor si a proiectelor de constructie module au dus la aparitia de containere specializate, structurarea acestora se face dupa mai multe modele si destinatii, de regula dupa tipul de spatiu oferit, astfel intalnim containere birou, container domitor, container grup sanitary sau containere metalice pentru depozitare.

Compania noastra ofera servicii de vanzare containere santier, firma noastra activeaza de

Servicii vanzare containere santier

Servicii vanzare containere santier

peste sase ani in acest domeniu pe piata de containere, ne-am perfectionat in permanenta serviciile de proiectare, productie si vanzare containere santier oferite clientilor si am diversificat gama de module aflate in stocul permanent.

Serviciile de vanzare containere santier oferite clientilor nostri : vanzare containere birou, vanzare containere santier tip dormitor, vanzare containere sala de servit masa , vanzare containere santier pentru depozitare si vanzari cladiri din containere modulare.

Estpoint ofera servicii de transport pentru containerele vandute, transport cu camioane specializate si personal autorizat pentru manipulare si montaj, utilajele noastre pentru manipulare containere sunt autorizate Iscir si pot opera in orice santier indiferent de nivelul de securitate si protectie al muncii impus in incinta.

Pentru serviciile de vanzari containere, daca aveti nevoie sa cumparati un container santier indiferent de tip, va asteptam sa ne comunicati prin email office@estpoint.ro solicitarile dumneavoastra in acest sens, vom analiza impreuna solutia optima pentru aplicatia solicitata si vom oferta conform proiectului inaintat.

Pentru detalii vanzare containere santier va stam la dispozitie si pe numarul de telefon 0723553684, personalul nostru va ofera toate detaliile tehnice utile si necesare in procesul de achizitie.

Din dorinta ca oferta noastra privind serviciile de vanzare containere santier sa fie una clara si optim dimensionata ca pret, avem nevoie de urmatoarele informatii transmise de catre dumneavoastra pe e-mail : cantiatea de containere pentru achizitia solicitata, locatia montajului, tipul de module solicitate sau destinatia acestora, in cel mai scurt timp dupa ce transmiteti aceste informatii echipa nostra va poate oferta in timp util si va asigura toate serviciile necesare pentru optimizarea costurilor privind achizitia de containere si termenul de livrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.