Containere vanzare

Containere pentru vanzare

Module si containere pentru vanzare

Containere pentru vanzare tip locuibile destinate spatiilor pentru personal :

– containere tip birou destinate pentru spatii de lucru a personalului operativ din organizarile de santier sau in diferite puncte de lucru pentru firma dumneavoastra.

– container dormitory, modul ce permite cazarea rapida a personalului, poate fi dotat cu paturi suprapuse, eventula la cerere dotat cu grup sanitary compus din wc, lavoar si cabina dus.

– module sala de sedinta destinate pentru spatii rapide care permit organizarea de sedinte si intalniri pe santiere sau la obiective indepartate de sediul firmei.

containere pentru vanzare tip sala de mese cu destinatia de a asigura spatiul pentru servirea mesei.

– module tip container vestiar sunt acele containere astfel concepute pentru a asigura incaperile unde personalul se poate echipa sau dezechipa.

containere pentru vanzare tip grup sanitar cu diverse dotari, de la cele mai simple pana la dotari complexe, asigura facilitatile necesare la orice obiectiv.

Containere pentru vanzare tip maritime pentru depozitare marfuri si materiale in cadrul

Containere pentru vanzare

Containere pentru vanzare

organizarilor de santier :

– containere tip maritim pentru depozitare, module solide metalice care permit depozitarea marfurilor si a materialelor diverse in conditii de siguranta.

– modul izolat pentru depozitare folosit acolo unde situatia impune o izolatie adecvata a spatiului pentru depozitare pentru mentinerea unei temperature sau umiditati adecvate.

Aceste module se afla pe stoc si se regasesc in oferta pentru vanzare, putem asigura orice cantitate de module in orice locatie din tara, asiguram relocarea la cererea dumneavoastra catre orice destinatie dorita.

Modul prin care puteti solicita servicii de vanzari containere este simpla, asteptam pe e-mail office@estpoint.ro datele necesare unei ofertari corecte : cantitatea de containere dorita, tipul moduleleor si locatia unde doriti sa fie livrate, echipa noastra se va ocupa de analiza si transmiterea unei cotatii de pret avantajoasa din punct de vedere financiar pentru compania dumneavoastra.

Containere pentru vanzare in orasele : Bucuresti, Sfantu Gheorghe, Brasov, Constanta, Arad, Timisoara, Cluj, Oradea, Iasi, Suceava, Targu Neamt, Sibiu, Galati, Craiova, Petrosani, Miercurea Ciuc, Turda, Ploiesti, Satu Mare, Baia Mare si in orice alta localitate din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.