reconditionare containere maritime

Reconditionare containere

Reconditionare containere

Reconditionare containere birou si containere maritime

Executam reconditionare containere maritime, module care se folosesc pentru depozitare sau pentru transport, asiguram remedierea eventualelor probleme de rugina in pereti sau in acoperisul containerului, pregatim containerul de vopsire si executam grunduirea si vopsirea acestuia in functie de cerintele clientilor nostri. Executam in acelasi timp, la cerere, compartimentarea acestui tip de container sau montam usi suplimentare sau ferestre in functie de destinatia acestuia. Avem in portofoliu lucrari de reconditionare containere second hand si pregatire containere maritime noi pentru diverse lucrari : montaj la interior pompe speciale, rezervoare, echipamente electrice sau din alte domenii.

reconditionare containere

reconditionare containere

Reconditionare containere locuibile este un alt serviciu pe care il oferim clientilor nostri, reconditionam orice tip de container birou sau dormitor, containere grup sanitar sau vestiar, asiguram schimbarea panourilor sandwich sau a stalpilor de rezistenta, reizolare pardoselii sau a tavanului, recompartimetarea containerelor pentru o noua destinatie.

Indiferent de tipul de container reconditionat, asiguram materiale de cea mai buna calitate si manopera executata cu personal specializat si acreditat pentru aceste operatiuni, asiguram garantie pentru lucrarile executate conform contractului si legislatiei in vigoare.

Recomandam pentru lucrarile de pregatire containere in vederea montajului de echipamente diverse si revinderea produsului final ( container si echipamente ) catre un client final, folosirea de containere noi, in general containerele second hand indiferent de starea acestora nu pot fi reconditionate sau revopsite astfel incat sa ne apropiem ca aspect si calitate de un container nou.

Vanzarea de containere noi tip maritim sau tip locuibil o putem asigura noi, avem pe stoc in Bucuresti, Galati si Constanta toata gama de module maritime si module tip birou, putem asigura logistica necesara deplasarii containerelor catre locatia dorita de dumneavoastra, asiguram toate opratiunile de ridicare, transport si descarcare module in orice locatie din Romania.

Pentru detalii si proiecte tehnice va asteptam cu interes solicitarile prin formulrul de contact prezent pe site sau telefonic unde echipa noastra tehnica va sta la dispozitie cu informatii privind reconditionare containere sau vanzari containere.

 

2 comentarii la „Reconditionare containere

 1. Cristea Mariana

  Bună ziua
  Mă interesează un preț pentru recondiționare podelei unui container 6/3 M
  Mulțumesc

  Răspunde
 2. Vasilescu Radu

  Buna dimineata.
  Scriu din partea companiei Saipem RO in legatura cu reconditionarea unor containere (10 ft).
  Astept un raspuns de la dumneavoastra.

  Vasilescu Radu
  0728047484

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.